DECRET 56/2002, de 19 de febrer, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Vilanova del Camí i d'Òdena.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET

56/2002, de 19 de febrer, pel qual s'aprova l'alteració parcial dels termes municipals de Vilanova del Camí i d'Òdena.

Els dies 15 i 26 de març de 1999, els plens dels ajuntaments de Vilanova del Camí i d'Òdena, respectivament, van acordar iniciar un expedient d'alteració dels termes municipals consistent en la segregació d'una part del terme municipal d'Òdena per a la seva agregació al municipi de Vilanova del Camí i en la correlativa segregació d'una part del terme municipal de Vilanova del Camí per a la seva agregació al d'Òdena, d'acord amb el que estableix l'article 14, en relació amb l'article 13.1.b) i c) de la Llei 8/1987, de 15 d'abril, municipal i de règim local de Catalunya.

L'Ajuntament de Vilanova del Camí va tramitar l'expedient esmentat, de mutu acord entre les parts, i el va sotmetre a informació pública. Els plens dels ajuntaments de Vilanova del Camí i d'Òdena, en les respectives sessions dels dies 20 de setembre i 26 d'octubre de 1999, van acordar aprovar l'alteració dels termes. En data 1 de desembre de 1999 l'Ajuntament de Vilanova del Camí va trametre l'expedient administratiu al Departament de Governació i Relacions Institucionals. Una vegada examinada la documentació es va constatar que mancaven els informes del Consell Comarcal de l'Anoia i de la Diputació de Barcelona. Aquesta documentació va ser aportada amb posterioritat per l'Ajuntament de Vilanova del Camí.

Tant el Consell Comarcal de l'Anoia, en sessió plenària de 5 de maig de 2000, com la Diputació de Barcelona, mitjançant acord del Ple de 24 de febrer de 2000, van emetre informe favorable sobre l'expedient esmentat.

La Comissió de Delimitació Territorial, en sessió de 26 de juliol de 2001, va emetre informe favorable sobre l'expedient de segregació, en haver-hi consideracions d'ordre administratiu que la fan aconsellable i que els ajuntaments afectats han adoptat acords favorables a l'alteració de termes municipals.

En data 1 d'agost de 2001 es va posar en coneixement de l'Administració de l'Estat la tramitació de l'expedient.

La Comissió Jurídica Assessora, en la sessió de 4 d'octubre de 2001, va emetre el dictamen preceptiu sobre l'expedient, que va ser favorable a la proposta de segregació en considerar que concorren circumstàncies d'ordre econòmic, geogràfic i administratiu que fan aconsellable la segregació.

Per tot això, tenint en compte que hi ha consideracions d'ordre geogràfic, econòmic i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR