DECRET 58/2003, de 20 de febrer, de modificació del Decret 261/2001, de 25 de setembre, d'ampliació dels límits del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 58/2003, de 20 de febrer, de modificació del Decret 261/2001, de 25 de setembre, d'ampliació dels límits del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El Decret 261/2001, de 25 de setembre, d'ampliació dels límits del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, va aprovar la incorporació a l'àmbit del parc de la totalitat del territori del terme municipal de Sant Feliu de Pallerols que fins aquell moment no hi estava integrat, amb exclusió dels espais qualificats com a sòl urbà o urbanitzable en el planejament urbanístic del municipi.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols ha sol-licitat a la Junta de Protecció de la Zona Volcànica de la Garrotxa la modificació de l'apartat 2 de l'article únic del Decret 261/2001, de 25 de setembre, per tal d'excloure de l'àmbit del parc natural diferents àmbits de sòl no urbanitzable.

La Junta de Protecció de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha aprovat la modificació del Decret 261/2001, de 25 de setembre, d'ampliació dels límits del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

En la tramitació del Decret s'ha donat audiència als ens locals, s'ha sotmès la proposta a informació pública i s'han sol-licitat els informes preceptius d'acord amb la legislació vigent.

A proposta del conseller de Medi Ambient, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'apartat 2 de l'article únic del Decret 261/2001, de 25 de setembre, d'ampliació dels límits del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que queda redactat de la manera següent:

S'exclouen els espais classificats com a sòl urbà o urbanitzable en el planejament del municipi que s'incorpora i les zones agrícoles qualificades com a no urbanitzable que es descriuen a l'annex, d'acord amb el plànol corresponent de delimitació.

Disposició final

El present Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 20 de febrer de 2003

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Ramon Espadaler i Parcerisas

Conseller de Medi Ambient

Annex

Descripció de les zones agrícoles qualificades com a no urbanitzable que s'exclouen de l'àmbit territorial del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa al municipi de Sant Feliu de Pallerols

A l'entorn del nucli de Sant Feliu de Pallerols, les zones agrícoles situades al sòl no urbanitzable des del límit del sòl urbà fins al perímetre de la zona forestal.

En el veïnat de Bastons, les zones...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR