ORDRE EDC/322/2005, de 18 de juliol, per la qual es modifica l'annex de la taula de titulacions del Decret 133/2001, de 29 de maig.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/322/2005, de 18 de juliol, per la qual es modifica l'annex de la taula de titulacions del Decret 133/2001, de 29 de maig.

El Decret 133/2001, de 29 de maig, regula el procediment de selecció mitjançant convocatòria pública de concurs de mèrits per formar part de la borsa de treball per cobrir places vacants o substitucions temporals en règim d'interinitat en centres docents públics d'ensenyaments no universitaris, el procediment de gestió de la borsa de treball docent, i estableix els requisits exigits per ser nomenat en cadascun dels cossos docents, el barem de mèrits que s'utilitza per a l'ordenació dels aspirants dintre de cada cos i especialitat i, per últim, els criteris i requisits específics per a l'adjudicació de les destinacions en règim d'interinitat.

A l'annex d'aquest Decret s'especifica la concordança de les titulacions i la formació amb les especialitats docents, pel que fa al cos de mestres, i la taula de concordances amb les titulacions amb les especialitats docents, pel que fa a la resta de cossos docents.

El Decret 104/2002, de 2 d'abril, de modificació del Decret 133/2001, de 29 de maig, sobre la regulació de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent, atenent les contínues aparicions d'especialitats de titulacions i de titulacions no recollides a l'annex del Decret 133/2001, de 29 de maig, i que poden ser concordants amb especialitats docents, autoritza la consellera del Departament d'Educació per modificar, mitjançant ordre, l'annex de la taula de titulacions de l'esmentat Decret.

Per tant, d'acord amb les competències que tinc conferides,

Ordeno:

Incloure noves titulacions a l'annex del Decret 133/2001, de 29 de maig, les quals es relacionen per cossos i especialitats a l'annex 2 d'aquesta Ordre, així com donar publicitat a les especialitats creades pel Reial decret 1284/2002, de 5 de desembre, que substitueixen les que hi havia anteriorment als cossos de professors d'arts plàstiques i disseny i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, les quals s'inclouen a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Excloure del Decret 133/2001, de 29 de maig, les titulacions que es relacionen per cossos i especialitats a l'annex 3 d'aquesta Ordre.

Disposició final única

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 18 de juliol de 2005

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Educació

Annex 1

Especialitats creades pel Reial decret 1284/2002, de 5 de desembre, que substitueixen les que hi havia al Decret 133/2001, de 29 de maig

Cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny

Especialitat antiga:

309

Tècniques de joieria.

Es correspon a la nova especialitat:

815

Tècniques de joieria i bijuteria.

Especialitat antiga:

183

Joieria i orfebreria.

Es correspon a la nova especialitat:

816

Tècniques d'orfebreria i plateria.

Annex 2

Titulacions noves que s'inclouen a l'annex del Decret 133/2001, de 29 de maig

Cos de professors d'ensenyament secundari

AN Anglès

Llicenciat en filologia eslava (filologia anglesa).

Llicenciat en filologia alemanya (filologia anglesa).

CN Biologia i geologia

Llicenciat en biotecnologia.

Llicenciat en biologia (biotecnologia).

DI Dibuix

Enginyer de forest.

Llicenciat en art dramàtic (escenografia).

ECO Economia

Llicenciat en investigació i tècniques de mercat.

Llicenciat en ciències del treball.

EF Educació física

Llicenciat en dansa (coreografia i tècniques d'interpretació).

Llicenciat en dansa (pedagogia).

FQ Física i química

Llicenciat en biologia (biotecnologia).

Llicenciat en biotecnologia.

Enginyer de forest.

GE Geografia i història

Llicenciat en geografia i història (història...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR