DECRET 102/1987, de 4 de març, de classificació de l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics Escola del Treball, de Barcelona, com a centre no oficial reconegut d'Ensenyaments Artístics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Amb la finalitat de resoldre sobre la sol·licitud presentada davant el Departament d'Ensenyament per l'Excma. Diputació de Barcelona, titular de l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics Escola del Treball, de Barcelona, en petició de classificació acadèmica d'aquesta escola com a centre no oficial reconegut d'ensenyaments artístics, s'instruí el corresponent expedient, amb estricta observança de les normes de procediment aplicables.

Havent comprovat en l'esmentat expedient el compliment dels requisits necessaris per a la corresponent classificació com a centre no oficial reconegut, establerts pel Decret 1987/1964, de 18 de juny, sobre reglamentació dels centres no oficials d'ensenyaments artístics; d'acord amb el que disposa l'article 23 de la Llei Orgànica 8/1985, reguladora del Dret a l'Educació, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es classifica com a centre no oficial reconegut d'ensenyaments artístics l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics Escola del Treball, ubicada al c. Comte d'Urgell, número 187, de Barcelona, de la qual és titular la Diputació de Barcelona.

Article 2

L'Escola d'Arts i Oficis Escola del Treball queda adscrita a l'Escola d'Arts Aplicades i d'Oficis Artístics...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR