ORDRE ENS/163/2013, de 10 de juliol, per la qual es creen els preus públics per a la inscripció en la convocatòria de les proves d'avaluació dels continguts i aprenentatges aptes per superar un cicle de formació professional inicial impartits a distància per entitats col·laboradores, que duu a terme l'Institut Obert de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

Mitjançant la Resolució ENS/995/2013, de 6 de maig, s’estableix l’avaluació dels continguts i aprenentatges aptes per superar un cicle de formació professional inicial impartits a distància per entitats col·laboradores.

D’acord amb l’article 6 d’aquella Resolució, l’Institut Obert de Catalunya, com a centre singular per a la impartició específica dels ensenyaments en la modalitat d'educació no presencial, és l’institut idoni i preferent per dur a terme processos d’avaluació de formació professional inicial a persones formades mitjançant sistemes no presencials, sense perjudici que se n’estableixin altres també d’idonis.

Per al cas que les proves d’avaluació es duguin a terme prèvia convocatòria feta per l’Institut Obert de Catalunya, és necessari crear els preus públics que gravin aquest nou servei.

Per això, d’acord amb el que estableix el capítol III del títol I del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, a proposta de la Direcció General de Centres Públics, i d'acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Coneixement,

Ordeno:

Article 1

Creació

Es creen els preus públics per a la inscripció en la convocatòria de les proves d’avaluació dels continguts i aprenentatges aptes per superar un cicle de formació professional inicial impartits a distància per entitats col·laboradores, en els ensenyaments derivats de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’educació (LOE), i la Llei orgànica 1/1990, de 3 d’octubre, d’ordenació general del sistema educatiu (LOGSE), que duu a terme l’Institut Obert de Catalunya.

Article 2

Import

Els imports dels preus públics que es creen a l’article 1 són, a partir del curs 2013-2014, els següents:

  1. Per a la inscripció en la convocatòria d’avaluació dels continguts i aprenentatges dels títols LOE:

    20,00 euros per mòdul.

    7,00 euros per unitat formativa.

  2. Per a la inscripció en la convocatòria d’avaluació dels continguts i aprenentatges del títols LOGSE:

    20,00 euros per crèdit.

Article 3

Subjecte obligat al pagament

Els preus públics són exigibles a les entitats col·laboradores que sol·licitin el servei d’avaluació dels continguts i aprenentatges, prèvia signatura de l’acord o conveni corresponent amb el Departament d’Ensenyament.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR