DECRET 110/2002, de 2 d'abril, pel qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Superior de Relacions Públiques a la Universitat de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació

DECRET

110/2002, de 2 d'abril, pel qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Superior de Relacions Públiques a la Universitat de Girona.

L'Associació Centre d'Estudis de la Comunicació i les Relacions Públiques (CECORP), com a titular de l'Escola Superior de Relacions Públiques, ha firmat un conveni de col·laboració acadèmica amb la Universitat de Girona amb la finalitat d'adscriure l'Escola a aquesta Universitat per tal d'impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat o llicenciada en publicitat i relacions públiques.

Tenint en compte aquest marc legal, la Universitat de Girona ha demanat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació l'aprovació de l'adscripció de l'Escola Universitària de Relacions Públiques per impartir els estudis de llicenciat o llicenciada en publicitat i relacions públiques.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, d'universitats, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials; el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d'implantació d'ensenyaments; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'acord del Consell Social de la Universitat de Girona, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'aprova l'adscripció a la Universitat de Girona de l'Escola Superior de Relacions Públiques, sota la titularitat del Centre d'Estudis de la Comunicació i les Relacions Públiques (CECORP), amb efectes del curs acadèmic 2001/2002.

Article 2

Es reconeix la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat o llicenciada en publicitat i relacions públiques a l'Escola Superior de Relacions Públiques.

Article 3

L'Escola Superior de Relacions Públiques estarà ubicada en el campus de Montilivi de la Universitat de Girona, i tindrà una capacitat de 450 alumnes, amb els estudis totalment implantats.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR