DECRET 73/2006, d'11 d'abril, pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts de l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET 73/2006, d'11 d'abril, pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts de l'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI).

Mitjançant el Decret 320/1993, de 28 de desembre, es va aprovar la integració de la Generalitat de Catalunya en el consorci Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI) i els estatuts d'aquest organisme, que van ser modificats d'acord amb el Decret 232/2000, de 26 de juny, l'article 29 del qual preveu que la modificació dels Estatuts a proposta del patronat d'ESCI requereixi l'aprovació del Govern de la Generalitat i dels òrgans de govern competents de la Universitat Pompeu Fabra.

El 25 de novembre de 2005, el patronat de l'Escola Superior de Comerç Internacional va acordar proposar la modificació dels articles 1, 6, 7, 10, 12, 13, 14, 15, 16 i 20 dels estatuts. El 14 de desembre la Junta de Govern de la Universitat Pompeu Fabra va aprovar també la modificació dels articles esmentats dels estatuts de l'Escola. Correspon ara, per tant, que el Govern de la Generalitat acordi la modificació corresponent.

Per això, a proposta del conseller de Comerç, Turisme i Consum i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

S'aprova la modificació dels articles 1, 6, 7, 10, 12, 13, 14, 15, 16 i 20 dels estatuts de l'Escola Superior de Comerç Internacional, en els termes que s'assenyalen a continuació:

Article 1

i 7.

On diu: "Departament d'Indústria, Comerç i Turisme", ha de dir: "Departament de Comerç, Turisme i Consum".

Article 7

On diu: "Honorable conseller d'Indústria, Comerç i Turisme", ha de dir: "Honorable conseller de Comerç, Turisme i Consum".

Article 6

7, 10...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR