DECRET 161/1995, de 16 de maig, pel qual s'aprova el Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Pel Reial decret 407/1992, de 24 d'abril, s'aprova la Norma bàsica de protecció civil, la qual constitueix el marc fonamental per a la integració dels plans de protecció civil en un conjunt operatiu i susceptible d'una ràpida aplicació.

Aquesta Norma bàsica disposa que el Pla territorial de comunitat autònoma, que podrà tenir el caràcter de pla director, establirà el marc organitzatiu general en relació amb el seu corresponent àmbit territorial, de manera que permeti la integració dels plans territorials d'àmbit inferior.

Els plans de comunitat autònoma, d'acord amb l'article 10 de la Llei 2/1985, de 21 de gener, de protecció civil, i l'apartat 8.2 de la Norma bàsica esmentada han de ser elaborats i aprovats pels seus òrgans de govern. D'altra banda, han d'estar homologats per la Comissió Estatal de Protecció Civil, i informats per la Comissió de Protecció Civil de Catalunya, segons l'article 2.5 del Decret 152/1987, de 9 d'abril.

D'acord amb això, en data 22 de desembre de 1994, la Comissió de Protecció Civil de Catalunya va emetre un informe favorable sobre el Pla de protecció civil de Catalunya, i en data 23 de febrer de 1995, la Comissió Estatal de Protecció Civil va homologar el Pla esmentat.

Ateses les facultats atribuïdes per l'article 1.a) del Decret 234/1990, de 17 de setembre, pel qual es regulen les competències de la Generalitat en matèria de protecció civil, a proposta del conseller de Governació i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Aprovar el Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT).

Disposicions finals

-1 Es faculta el conseller de Governació per al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR