DECRET 207/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament del Consell Assessor de l'Institut Català de Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

L'article 27 de la Llei 2/1985, de 14 de gener, de l'Institut Català de Finances, preveu la creació d'un Consell Assessor de l'esmentat Institut i en regula la composició.

L'article 28 de la mateixa Llei ressenya les funcions que correspon exercir a l'esmentat Consell Assessor.

Per la seva banda, la disposició addicional 18 de la Llei 12/1994, de 28 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 1995, prescriu la constitució efectiva de l'esmentat Consell Assessor.

En desplegament d'aquest mandat, per mitjà d'aquest Decret s'aprova el Reglament del Consell Assessor de l'Institut Català de Finances, que inclou la precisió de les seves funcions i de la seva composició, així com el seu règim de funcionament.

Per tant, a proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

S'aprova el Reglament del Consell Assessor de l'Institut Català de Finances, que figura en annex.

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 13 de juny de 1995

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Macià Alavedra i Moner Conseller d'Economia i Finances

Annex

Reglament del Consell Assessor de l'Institut Català de Finances

Article 1

El Consell Assessor de l'Institut Català de Finances és un òrgan d'aquesta Institució, sense personalitat jurídica, que compleix funcions d'assessorament i de proposta al Govern de la Generalitat, al conseller d'Economia i Finances i a la Junta de Govern en relació amb el sistema financer i la política de crèdit públic, en general, i sobre la política i els comptes de l'Institut, en particular.

Article 2

2.1 El Govern de la Generalitat i el conseller d'Economia i Finances poden en qualsevol moment demanar l'opinió o l'informe del Consell Assessor sobre els temes esmentats en l'article precedent. 2.2 També per iniciativa pròpia, el Consell Assessor eleva a aquelles autoritats els informes i propostes que hi consideri adients. 2.3 Les relacions entre el Consell Assessor i el Govern de la Generalitat s'estableixen per conducte del conseller d'Economia i Finances.

Article 3

3.1 La Junta de Govern de l'Institut, per mitjà del seu president, i el director general informen al Consell Assessor de les línies generals de la política i de les activitats de l'Institut. 3.2 Les sessions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR