DECRET 250/1993, de 28 de setembre, de modificació del Decret 394/1988, d'1 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament constitutiu del Consell General de Serveis Socials.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Benestar i Família
Rango de LeyDecret

La Llei 26/1985, de 27 de desembre, de serveis socials, estableix la participaciÛ democr‡tica dels ciutadans en la programaciÛ i el control de serveis socials com a un dels seus principis operatius i, en conseq¸Ëncia, crea el Consell General de Serveis Socials com a Úrgan de participaciÛ i consulta en matËria de serveis socials adscrit al Departament competent en la matËria, i li assigna, entre altres, la funciÛ d'emetre informes previs als projectes normatius i als plans d'actuaciÛ social i preveu la possibilitat de crear consells sectorials, sempre en connexiÛ amb el Consell General.

AixÌ, es van crear el Consell Sectorial de la Vellesa, per l'Ordre de 8 de juliol de 1987, el Consell Sectorial d'AtenciÛ a Persones amb DisminuciÛ, per l'Ordre de 18 d'abril de 1989, i el Consell Sectorial d'AtenciÛ Prim‡ria, per l'Ordre de 4 de setembre de 1990.

Per tant, atesa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, i d'acord amb l'article 14 de la Llei 26/1985, de 27 de desembre, de serveis socials, a proposta del conseller de Benestar Social i d'acord amb el Govern;

Vist el Decret 192/1993, de 27 de juliol, de reestructuraciÛ del Departament de Benestar Social,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 4 del Reglament constitutiu del Consell General de Serveis Socials, que queda redactat de la manera seg¸ent: "El Consell General tÈ la seva seu administrativa en la del Departament de Benestar Social".

Article 2

Es modifica l'article 6 del Reglament constitutiu del Consell General de Serveis Socials, que queda redactat de la manera seg¸ent: "El Consell General de Serveis Socials, els membres del qual seran proposats pels Úrgans o les entitats respectius en aquell representades i nomenats pel conseller de Benestar Social, tÈ la composiciÛ seg¸ent: "President del Consell, que ser‡, amb car‡cter nat, el conseller de Benestar Social. "Vice-president del Consell, que ser‡ nomenat pel conseller de Benestar Social entre els vocals. "43 vocals, que procediran de: "

  1. Per l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya: "El director general d'AcciÛ CÌvica. "El director general de Serveis Comunitaris. "El director general d'AtenciÛ a la Inf‡ncia. "El director general de FormaciÛ d'Adults. "El director General de l'ICASS. "El gerent de l'INCAVOL. "El director general d'OcupaciÛ del Departament de Treball. "El director general...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR