DECRET 245/2001, de 12 de setembre, de modificació del Decret 252/1988, de 12 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament del cos d'agents rurals de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Per a la Promoció i Formació Cooperatives
Rango de LeyDecret

DECRET

245/2001, de 12 de setembre, de modificació del Decret 252/1988, de 12 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament del cos d'agents rurals de la Generalitat de Catalunya.

La Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives, estableix en el seu article 18 un sistema de promoció interna del cos d'agents rurals que permet accedir a la categoria d'agent rural de primera i alhora preveu que el Govern ha de determinar les funcions d'aquesta nova categoria mitjançant la modificació del Reglament del cos d'agents rurals.

Per tal de donar compliment al mandat legal és necessari modificar l'article 1 del Reglament que aprova el Decret 252/1988, de 12 de setembre, per tal d'establir les funcions que corresponen a la categoria d'agent rural de primera creada per la Llei 4/2000, de 26 de maig.

En conseqüència, a proposta dels consellers de Governació i Relacions Institucionals i de Medi Ambient i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

S'afegeix un darrer paràgraf a l'article 1 del Reglament annex al Decret 252/1988, de 12 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament del cos d'agents rurals de la Generalitat de Catalunya, amb la redacció següent:

'El cos d'agents rurals s'estructura en les categories següents:

'a) Agent rural, al qual corresponen les funcions descrites anteriorment.

'b) Agent rural de primera, que té com a funcions, a més de les descrites anteriorment, les de dirigir actuacions que per la seva complexitat requereixin d'una major experiència seguint les instruccions dels seus superiors, la gestió i el manteniment de sistemes d'informació geogràfica i de georeferenciació de dades relatives al medi natural per mitjà d'aplicacions GPS, elaboració de cartografia temàtica bàsica i perimetrització d'incendis.'

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 12 de setembre de 2001

Jordi Pujol

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR