RESOLUCIÓ AAR/881/2009, de 30 de març, per la qual s'aproven els models de contractes de conreu i se'n dóna publicitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

AAR/881/2009, de 30 de març, per la qual s'aproven els models de contractes de conreu i se'n dóna publicitat.

La disposició addicional 1 de la Llei 1/2008, de 20 de febrer, de contractes de conreu (DOGC núm. 5082, de 3.3.2008), estableix que el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural ha d'elaborar els models de contractes de conreu.

En aquest sentit, s'han elaborat els models tipus dels contractes de conreu que regula l'esmentada Llei 1/2008, de 20 de febrer, de contractes de conreu, que són els d'arrendament rústic, de parceria, de masoveria, d'arrendament per a pastures, i d'arrendament amb finalitat de conservació del patrimoni natural.

D'acord amb l'article 60 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (BOE núm. 285, de 27.11.1992), és necessari que aquests models es publiquin en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya per donar-ne coneixement general.

En conseqüència,

Resolc:

Article 1

Aprovar els models de contracte d'arrendament rústic, de parceria, de masoveria, d'arrendament per a pastures i d'arrendament amb finalitat de conservació del patrimoni natural, que figuren respectivament com a annexos 1, 2, 3, 4 i 5 d'aquesta Resolució.

Article 2

Donar publicitat d'aquests models a través de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 30 de març de 2009

Xavier Castella Casas

Secretari general

Annex 1

Model contracte de conreu d'arrendament rústic

Annex 2

Model de contracte de conreu de parceria

(Vegeu annex al document PDF)

Annex 3

Model de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR