DECRET 341/1984, de 19 d'octubre, de modificació de l'article primer del Decret 131/1983, de 29 de març, sobre adjudicació d'habitatges de promoció pública. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 515, p. 445, de 22.2.1985).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

Atesa la conveniència de regular correctament la participació del representant de l'Administració a la Comissió d'Adjudicació i Programació d'Habitatges;

A proposta del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

- L'apartat 1 de l'article primer del

Decret 131/1983, de 29 de març, sobre adjudicació d'habitatges de promoció pública quedarà redactat de la manera següent: "1. Correspon a la Comissió d'Adjudicació i Programació d'Habitatges que es crea al si de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, la realització dels programes d'habitatge públic i la seva adjudicació en l'àmbit territorial de Catalunya. Aquesta Comissió estarà integrada pels membres següents:

- El Director General d'Arquitectura i Habitatge, o persona en qui delegui, que ostentarà el càrrec de President.

- El Gerent de l'Institut Català del Sòl.

- Un representant de la Direcció General d'Assistència Social.

- Un representant del Departament d'Ensenyament.

- Cinc Alcaldes, en representació dels Ajuntaments de Catalunya que seran designats pel Conseller de Política Territorial i Obres Públiques, amb criteris de màxima representació de l'estructura municipal de Catalunya, prèvia consulta a les organitzacions representatives dels municipis.

- Els Caps dels Serveis...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR