DECRET 314/1995, de 25 d'octubre, de modificació dels articles 106, 107, 109 i punt 3 de l'article 117 del Reglament per a l'execució de la Llei de patrimoni, aprovat pel Decret 323/1983, de 14 de juliol.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Mitjançant el Decret 313/1993, de 24 de novembre, es creà la Comissió Central de Subministraments, adscrita orgànicament al Departament d'Economia i Finances.

Dintre de les funcions de l'esmentada Comissió Central de Subministraments figura a l'article 6.2.c) la de recollir, emmagatzemar, redistribuir o acordar l'alienació dels productes o béns que ja no siguin necessaris o s'hagin de renovar. L'exercici d'aquesta funció ha de permetre, per l'aplicació de nous sistemes basats en els principis de celeritat i eficàcia, millorar la tramitació que fins ara feien els departaments.

Per aquestes raons, és necessari adaptar els articles 106, 107, 109 i el punt 3 de l'article 117 del Reglament per a l'execució de la Llei de patrimoni, aprovat pel Decret 323/1983, de 14 de juliol, a les funcions que té assignades la Comissió Central de Subministraments, i vist el dictamen 169/95, de 7 de setembre, de la Comissió Jurídica Assessora;

A proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Els articles 106, 107, 109 i el punt 3 de l'article 117 del Reglament per a l'execució de la Llei de patrimoni queden redactats en els termes que a continuació s'expressa:

-1 "Article 106. Alienació de béns mobles A sol·licitud del Departament interessat en la desafectació de determinats béns mobles, la Comissió Central de Subministraments els retirarà i qualificarà als efectes de determinar el seu possible aprofitament per un altre òrgan administratiu de la Generalitat. En el seu defecte, i prèvia la corresponent desafectació, acordarà i procedirà a la seva alienació o la seva cessió gratuïta a favor d'institucions o corporacions públiques o privades sense ànim de lucre. El sistema ordinari d'alienació dels béns mobles serà la subhasta pública, la qual s'ajustarà al mateix procediment de la dels béns immobles, excepció feta d'allò que no sigui possible tot atenent les característiques dels béns".

-2 "Article 107. Supòsits d'excepció de la subhasta La Comissió Central de Subministraments podrà acordar la dispensa del tràmit de subhasta i procedir a l'alienació directa dels béns mobles quan es motivi la no-conveniència a causa de les característiques específiques dels béns o el seu valor econòmic sigui inferior a 500.000 pessetes, prèvia taxació pericial, o bé es qualifiquin com a béns de desferra".

-3 "Article 109. Alienació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR