DECRET 400/2006, de 24 d'octubre, de modificació dels articles 17.1 i 32.2 del Reglament del joc de la plena o bingo, aprovat pel Decret 147/2000, d'11 d'abril.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

400/2006, de 24 d'octubre, de modificació dels articles 17.1 i 32.2 del Reglament del joc de la plena o bingo, aprovat pel Decret 147/2000, d'11 d'abril.

El Decret 147/2000, d'11 d'abril, d'aprovació del Reglament del joc de la plena o bingo, estableix, al seu l'article 17, que els cartrons per practicar aquest joc, a més de ser autoritzats pel director general del Joc i d'Espectacles, han de ser expedits per les delegacions territorials del Departament d'Economia i Finances.

D'acord amb l'article 2 de la Llei 5/1986, de 17 d'abril, de creació de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, en la redacció donada per la Llei 11/2005, de 7 de juliol, l'Entitat esmentada té com a funcions, entre d'altres, a més de l'organització, la gestió directa i la comercialització dels jocs que les disposicions legals reserven a la Generalitat, fer les activitats i els serveis que se li encomanin relacionats amb els jocs i les apostes. Ateses les funcions esmentades, referides a activitats i serveis relacionats amb els jocs, es considera adient atribuir a aquesta entitat autònoma de naturalesa comercial, adscrita al Departament d'Interior, les tasques de fabricació i de distribució a les diferents sales de bingo dels cartrons necessaris per practicar aquest joc de la plena o bingo.

Així mateix, l'article 32.2, segon paràgraf, del Reglament esmentat, en la redacció donada pel Decret 21/2005, de 22 de febrer, estableix que el premi de la prima consisteix en una quantitat d'entre 150 i 1.000 euros fixada per la mateixa sala. Aquesta quantitat es modifica, pel que fa al seu llindar mínim, per tal que l'oferta resulti operativa en totes les sales de bingo, independentment de la seva categoria, aforament i quota de mercat.

Atès l'exposat, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, a proposta de la consellera d'Interior, i en ús de les atribucions que estableix la disposició final tercera de la Llei 15/1984, de 20 de març, del joc, amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 17.1 del Reglament del joc de la plena o bingo, aprovat pel Decret 147/2000, d'11 d'abril, que queda redactat de la manera següent:

"17.1 El joc de la plena o bingo només pot practicar-se amb els cartrons autoritzats per resolució del director general del Joc i d'Espectacles, que seran fabricats i distribuïts per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

"La resolució...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR