ORDRE ENS/108/2011, de 30 de maig, per la qual es creen els preus públics de diversos serveis docents del Departament d'Ensenyament corresponents als ensenyaments artístics superiors de grau i de màster d'arts plàstiques i disseny adaptats a l'Espai Europeu de l'Educació Superior.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ENS/108/2011, de 30 de maig, per la qual es creen els preus públics de diversos serveis docents del Departament d'Ensenyament corresponents als ensenyaments artístics superiors de grau i de màster d'arts plàstiques i disseny adaptats a l'Espai Europeu de l'Educació Superior.

L'article 57 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, regula els estudis superiors d'arts plàstiques i disseny, i també ho fa la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, a l'article 65.

Els ensenyaments artístics superiors d'arts plàstiques i disseny es poden impartir tant en centres de titularitat pública com en centres de titularitat privada i, en conseqüència, és necessari crear els preus públics corresponents.

L'article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels que es refereixen a l'ensenyament universitari, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria.

Per tant, a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, d'acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Coneixement, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Crear els preus públics dels serveis docents del Departament d'Ensenyament que tot seguit s'indiquen, corresponents als ensenyaments artístics superiors de grau i de màster d'arts plàstiques i disseny, adaptats a l'Espai Europeu de l'Educació Superior:

  1. Per la matrícula:

    1.1 Per crèdit en els ensenyaments de grau

    1.2 Per crèdit en els ensenyaments de màster

  2. Per la inscripció a la prova d'accés als ensenyaments.

  3. Per diferents serveis de secretaria:

    3.1 Per expedient acadèmic, per certificació acadèmica o per trasllat d'expedient acadèmic.

    3.2 Per suplement europeu al títol.

    3.3 Per modificacions i ampliacions parcials.

    3.4 Per estudis d'expedient acadèmic per a la convalidació, adaptació, transferència, reconeixement i validació de plans d'estudis.

    3.5 Per estudis d'equivalència de títol d'estudis estrangers per a l'accés als estudis de màster o sol·licitud d'estudi de la trajectòria acadèmica dels titulats conforme a sistemes educatius estrangers per a l'accés a estudis de màster sense títol homologat.

Article 2

Es fixa el preu públic, a partir del curs acadèmic 2011-2012, en l'import que tot seguit...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR