ORDRE PRE/114/2004, de 15 d'abril, de creació del Consell Assessor del Centre d'Història Contemporània de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/114/2004, de 15 d'abril, de creaciÛ del Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya.

El Decret 80/1984, de 3 de marÁ, va crear el Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya, el qual tÈ com a objectiu fonamental fomentar la investigaciÛ sobre la histÚria contempor‡nia del nostre paÌs.

La present disposiciÛ crea el Consell Assessor del Centre a fi de garantir la correcta orientaciÛ cientÌfica del Centre i la seva coordinaciÛ amb d'altres organismes relacionats amb el seu objecte.

Per aixÚ, de conformitat amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

CreaciÛ

Es crea el Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya com a Úrgan de consulta i d'assessorament d'aquest Centre.

Article 2

Funcions

2.1††El Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya tÈ les funcions seg¸ents:

a)†Assessorar enl'establiment de les lÌnies generals d'actuaciÛ del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya.

b)†Proposar actuacions per a l'impuls de la recerca en l'‡mbit de la histÚria contempor‡nia de Catalunya i per a la millora del coneixement d'aquestahistÚria.

c)†Proposar lÌnies de coordinaciÛ i cooperaciÛ entre el Centre i altres organismes i institucions relacionats amb la recerca en histÚria contempor‡nia.

Article 3

ComposiciÛ

3.1††El Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡niade Catalunya Ès presidit per la persona titular de la Secretaria General del Conseller en Cap.

3.2††SÛn vocals del Consell Assessor les persones seg¸ents:

a)†La persona titular de la DirecciÛ del Museu d'HistÚria de Catalunya.

b)†La persona titular de la DirecciÛ General de Recerca del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la InformaciÛ.

c)†Quatre vocals nomenats pel Conseller en Cap d'entre persones expertes en histÚria de Catalunya.

3.3††Pot assistir a les reunions del Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya, amb veu i sense vot, personal tËcnic adscrit al Centre per tal d'informar sobre q¸estions determinades, quan aixÌ escaigui.

3.4††Actua com a secretari del Consell, amb veu perÚ sense vot,una persona adscrita al Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya, designada pel president o presidenta del Consell Assessor.

Article 4

Funcionament

4.1††El Consell Assessor del Centre d'HistÚria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR