ORDRE PRE/311/2005, de 8 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/114/2004, de 15 d'abril, de creació del Consell Assessor del Centre d'Història Contemporània de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/311/2005, de 8 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre PRE/114/2004, de 15 d'abril, de creaciÛ del Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya.

MitjanÁant el Decret 51/2005, de 5 d'abril, de reestructuraciÛ parcial del Departament de la PresidËncia de la Generalitat de Catalunya, el Centre d'HistÚria Contempor‡nia es va adscriure a la Secretaria de CoordinaciÛ Interdepartamental.

En coherËncia amb aquesta nova adscripciÛ, es considera convenient atribuir la presidËncia del Consell Assessor de l'esmentat Centre a la persona titular de la Secretaria de CoordinaciÛ Interdepartamental.

D'altra banda, el Pla d'acciÛ i desenvolupament de les polÌtiques de dones a Catalunya 2005-2007, aprovat per Acord de Govern de 22 de marÁ de 2005, preveu entre els seus objectius modificar la normativa per incorporar una participaciÛ d'un mÌnim del 50% de dones dins de tots els Úrgans administratius.

Per tot aixÚ, de conformitat amb la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'article 2.1, apartat b), de l'Ordre PRE/114/2004, de 15 d'abril, de creaciÛ del Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya, que queda redactat de la manera seg¸ent:

b) Proposar actuacions per a l'impuls de la recerca en l'‡mbit de la histÚria contempor‡nia de Catalunya i per a la millora del coneixement d'aquesta histÚria, tot incorporant la perspectiva de gËnere.

Article 2

Es modifica l'article 3.1 de l'Ordre PRE/114/2004, de 15 d'abril, de creaciÛ del Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya, que queda redactat de la manera seg¸ent:

3.1 El Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya Ès presidit per la persona titular de la Secretaria de CoordinaciÛ Interdepartamental.

Article 3

Es modifica l'article 3.2, apartat c), de l'Ordre PRE/114/2004, de 15 d'abril, de creaciÛ del Consell Assessor del Centre d'HistÚria Contempor‡nia de Catalunya, que queda redactat de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR