ORDRE PRE/204/2006, de 20 d'abril, per la qual es modifica el Consell Assessor de Formació en l'Educació en el Lleure de la Secretaria General de Joventut.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/204/2006, de 20 d'abril, per la qual es modifica el Consell Assessor de Formació en l'Educació en el Lleure de la Secretaria General de Joventut.

Pel Decret 193/2004, de 20 de febrer, de segona modificació del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competències dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, es van atribuir al Departament de la Presidència les funcions relacionades amb la joventut. D'acord amb el Decret 195/2004, de 24 de febrer, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, la Secretaria General de Joventut, s'adscriu a la Secretaria General del Conseller Primer.

El Decret 239/2005, de 8 de novembre, de reestructuració del Departament de la Presidència, atribueix a la Secretaria General de Joventut les funcions de direcció, de seguiment i supervisió d'actuacions en l'àmbit juvenil, el disseny, la coordinació, l'impuls i el seguiment del Pla Nacional de Joventut de Catalunya.

L'article 3.4 del Decret 239/2005, de 8 de novembre, disposa que una de les funcions del Servei d'Educació en el Lleure és l'impuls a la formació de monitors i directors d'activitats.

Amb aquest motiu, es considera necessària la modificació del Consell Assessor de Formació en l'Educació en el Lleure de la Secretaria General de Joventut per tal d'adequar-lo a la nova estructura de la Secretaria General de Joventut.

Per tot això, d'acord amb el que disposen els articles 12 i 22 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 3 de l'Ordre PRE/367/2003, d'1 de setembre, per la qual es crea el Consell Assessor de Formació en l'Educació en el Lleure de la Secretaria General de Joventut, el qual queda redactat de la manera següent:

"Article 3

"Composició

"3.1 El Consell Assessor de Formació d'Educació en el Lleure està format per 12 persones: vuit procedents de les escoles d'educadors en el lleure infantil i juvenil, designades a proposta de l'escola que representen, i quatre procedents de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

"3.2 Són vocals del Consell Assessor les persones següents:

"En representació de les escoles d'educadors en el lleure infantil i juvenil:

"Una persona en representació de l'Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés.

"Una persona en representació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR