ORDRE ARP/200/2003, de 25 d'abril, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a programes d'auditoria i assessorament de les explotacions d'oví i cabrum, i es convoquen els corresponents a l'any 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/200/2003, de 25 d'abril, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per a programes d'auditoria i assessorament de les explotacions d'oví i cabrum, i es convoquen els corresponents a l'any 2003.

Mitjançant l'Ordre ARP/284/2002, de 24 de juliol (DOGC núm. 3690, d'1.8.2002), es van aprovar les bases reguladores dels ajuts per a programes d'auditoria i assessorament de les explotacions d'oví i cabrum, i es van convocar els corresponents a l'any 2002.

Valorada la necessitat de millorar la tramitació dels expedients, i d'avançar la presentació de la documentació justificativa que s'estableix a l'apartat 12.1 de l'annex de l'Ordre ARP/284/2002, es considera convenient modificar el termini i la documentació que cal aportar per justificar les actuacions objecte d'ajut.

D'altra banda, i per seguir la línia d'actuació ja iniciada per aquesta Ordre, cal continuar potenciant nous programes mitjançant la convocatòria dels ajuts corresponents a l'any 2003.

En conseqüència, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Es modifica l'apartat 12.1 de les bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/284/2002, de 24 de juliol, el qual queda redactat de la manera següent:

"12.1 La justificació de les actuacions realitzades es farà en dues etapes:

"a) En el termini de sis mesos a partir de la recepció de la resolució de concessió de l'ajut, els beneficiaris han d'aportar la documentació següent:

"Les fitxes de la totalitat de les explotacions incloses al programa amb les dades exposades a l'apartat 3.2 d'aquestes bases.

"L'informe relatiu a cadascuna de les explotacions que preveu l'apartat 3.1 d'aquestes bases, amb la valoració de les condicions de partida, el diagnòstic de la situació i el detall de les mesures proposades per millorar la productivitat de l'explotació.

b) En el termini de deu mesos a partir de la recepció de la resolució de concessió de l'ajut, els beneficiaris han d'aportar la documentació següent: una valoració de la situació que contindrà, almenys, una nova fitxa de situació de l'explotació, una determinació dels canvis realitzats i les millores adoptades, i un informe comparatiu dels resultats en funció de les dades inicials i finals, tant de forma individual com en relació amb el total d'explotacions incloses al programa.

Article 2

Es modifica el segon paràgraf de l'apartat 11.1 de les bases reguladores aprovades per l'Ordre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR