ORDRE AAR/583/2006, de 13 de desembre, per la qual es modifica el procediment de gestió dels ajuts del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural assignats als grups d'acció local participants en la iniciativa comunitària Leader Plus a Catalunya, que regula l'Ordre ARP/136/2006, de 23 de març.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/583/2006, de 13 de desembre, per la qual es modifica el procediment de gestió dels ajuts del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural assignats als grups d'acció local participants en la iniciativa comunitària Leader Plus a Catalunya, que regula l'Ordre ARP/136/2006, de 23 de març.

Mitjançant l'Ordre ARP/136/2006, de 23 de març, es va regular el procediment de gestió dels ajuts del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca assignats als grups d'acció local participants en la iniciativa comunitària Leader Plus a Catalunya, i es va fixar la dotació pressupostària corresponent a l'any 2006 (DOGC núm. 4604, de 30.3.2006).

Arran de la publicació del Reglament CE 1320/2006, de la Comissió, de 5 de setembre, pel qual s'estableixen normes per a la transició a l'ajut al desenvolupament rural establert al Reglament CE 1698/2005, del Consell, de 20 de setembre (DOUE núm. 243, de 6.9.2006), sorgeix la necessitat d'adaptar la nostra normativa a aquesta disposició.

D'altra banda, aquesta modificació també està motivada per la necessitat de comprometre la totalitat de la despesa pública dels quadres financers dels grups d'acció local i millorar la gestió de les sol·licituds de cofinançament.

En conseqüència, d'acord amb el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S'afegeix un nou apartat e) a l'article 5.1 de l'Ordre ARP/136/2006, de 23 de març, amb el text següent:

"e) Les certificacions i els pagaments que els grups d'acció local facin als beneficiaris finals dels projectes subvencionats s'hauran d'efectuar per la totalitat de l'expedient. Únicament s'admetran pagaments parcials en projectes de cooperació i en despeses de gestió i funcionament.

"Excepcionalment, en aquells casos en què es poguessin derivar correccions financeres en l'execució de la iniciativa comunitària Leader Plus a Catalunya, el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, com a part de l'organisme intermediari i prèvia petició raonada del grup d'acció local, podrà autoritzar la tramitació de certificacions o pagaments parcials".

Article 2

Es modifica l'últim paràgraf de l'article 5.2 de l'Ordre ARP/136/2006, de 23 de març, que queda redactat de la manera següent:

"L'import màxim d'ajut amb càrrec al FEOGA - Orientació per a les inversions o actuacions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR