DECRET 57/2001, de 20 de febrer, pel qual s'assignen al Departament d'Ensenyament els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 773/1999, de 7 de maig, en matèria d'ensenyament.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

57/2001, de 20 de febrer, pel qual s’assignen al Departament d’Ensenyament els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 773/1999, de 7 de maig, en matèria d’ensenyament.

Atès que el Reial decret 773/1999, de 7 de maig (DOGC núm. 2898, de 28.5.1999), ha ampliat els mitjans patrimonials traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 2809/1980, de 3 d’octubre, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S’assignen al Departament d’Ensenyament els mitjans patrimonials que han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 773/1999, de 7 de maig.

Article 2

El Departament d’Ensenyament exercirà, respecte dels mitjans patrimonials traspassats, les facultats que li corresponen segons la normativa vigent.

Article 3

El patrimoni transferit per l’esmentat Reial decret queda integrat al patrimoni de la Generalitat de Catalunya i assignat al Departament d’Ensenyament sota el control del Departament d’Economia i Finances, en els termes que preveuen la Llei 11/1981, de 7 de desembre, de patrimoni de la Generalitat de Catalunya, el Reglament per a la seva execució i altres disposicions que el regulin.

Article 4

La consellera d’Ensenyament, o la persona en qui delegui, subscriurà l’acta de presa de possessió dels béns transferits.

Disposicions finals

—1 Es faculten, en l’àmbit de les seves respectives competències, el conseller d’Economia i Finances i la consellera d’Ensenyament per dictar les normes i adoptar les mesures que calguin per al desplegament i l’execució d’aquest Decret.

—2 Aquest Decret entrarà en vigor el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR