DECRET 156/1999, d'1 de juny, pel qual s'assignen a l'empresa pública Parc Sanitari Pere Virgili els mitjans personals adscrits a l'Hospital Militar de Barcelona traspassats a la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

156/1999, d’1 de juny, pel qual s’assignen a l’empresa pública Parc Sanitari Pere Virgili els mitjans personals adscrits a l’Hospital Militar de Barcelona traspassats a la Generalitat de Catalunya.

Atès que en virtut del Reial decret 775/1999, de 7 de maig, s’han traspassat a la Generalitat de Catalunya els mitjans personals adscrits a l’Hospital Militar de Barcelona, a proposta conjunta dels departaments de la Presidència i de Sanitat i Seguretat Social, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S’assignen a l’empresa pública Parc Sanitari Pere Virgili els mitjans personals adscrits a l’Hospital Militar de Barcelona que han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya en virtut del Reial decret 775/1999, de 7 de maig.

Article 2

L’empresa pública Parc Sanitari Pere Virgili exercirà, respecte als mitjans personals traspassats, les facultats que li corresponen segons la normativa vigent.

Article 3

El gerent de l’empresa pública Parc Sanitari Pere Virgili subscriurà l’acta de presa de possessió dels mitjans personals transferits.

Disposicions finals

—1 Es faculta els consellers d’Economia i Finances i de Sanitat i Seguretat Social, en l’àmbit de les seves respectives competències, per dictar les normes i adoptar les mesures que calgui per al desplegament i l’execució d’aquest Decret.

—2 Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 1 de juny de 1999

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Xavier Trias i Vidal de Llobatera

Conseller de la Presidència

Eduard Rius i Pey

Conseller de Sanitat i Seguretat Social

(99.148.118)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR