DECRET 181/1999, de 13 de juliol, pel qual s'assignen al Departament de Treball els mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 774/1999, de 7 de maig, en matèria de la gestió feta per l'Institut Nacional d'Ocupació, en l'àmbit del treball, l'ocupació i la formació.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

181/1999, de 13 de juliol, pel qual s’assignen al Departament de Treball els mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya pel Reial decret 774/1999, de 7 de maig, en matèria de la gestió feta per l’Institut Nacional d’Ocupació, en l’àmbit del treball, l’ocupació i la formació.

Atès que el Decret 235/1997, de 2 de setembre, va assignar al Departament de Treball les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria de treball, ocupació i formació pel Reial decret 1050/1997, de 27 de juny;

Atès que el Reial decret 774/1999, de 7 de maig, amplia i modifica els mitjans adscrits als serveis de l’Administració de l’Estat traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria de la gestió duta a terme per l’Institut Nacional d’Ocupació, en l’àmbit del treball, l’ocupació i la formació,

Decreto:

Article 1

S’assignen al Departament de Treball els mitjans traspassats a la Generalitat de Catalunya en virtut del Reial decret 774/1999, de 7 de maig, en matèria de la gestió duta a terme per l’Institut Nacional d’Ocupació, en l’àmbit del treball, l’ocupació i la formació.

Article 2

El Departament de Treball exercirà, respecte dels serveis transferits, les facultats que li corresponen segons les disposicions vigents.

Article 3

El patrimoni transferit per l’esmentat Reial decret queda integrat al patrimoni de la Generalitat de Catalunya i assignat al Departament de Treball sota el control i la dependència del Departament d’Economia i Finances, en els termes que preveuen la Llei 10/1981, de 7 de desembre, de patrimoni de la Generalitat, el Reglament per a la seva execució i altres disposicions que el regulin.

Article 4

El conseller de Treball, o la persona en qui delegui, subscriurà l’acta de presa de possessió dels serveis transferits.

Disposicions finals

—1 Es faculten, en l’àmbit de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR