DECRET 84/1996, de 5 de març, pel qual s'assignen al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca els mitjans traspassats a la Generalitat en matèria d'agricultura (SENPA).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès el Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre, sobre traspàs a la Generalitat de Catalunya dels mitjans adscrits a la gestió encomanada en matèria d'agricultura (SENPA) (DOGC núm. 2160, de 26.1.1996);

En conseqüència, d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'assignen al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca els serveis i les funcions que, en matèria d'agricultura (SENPA) han estat traspassats a la Generalitat de Catalunya en virtut del Reial decret 2075/1995, de 22 de desembre.

Article 2

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca exercirà, respecte de les funcions i els serveis traspassats, les facultats que li corresponen segons la normativa vigent.

Article 3

El patrimoni transferit per l'esmentat Reial decret queda integrat al patrimoni de la Generalitat de Catalunya i afectat al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca sota el control i la dependència del Departament d'Economia i Finances, en els termes previstos en la Llei 10/1981, de 7 de desembre, de patrimoni de la Generalitat, el Reglament per a la seva execució i altres disposicions que el regulin.

Disposició final Es faculta, en l'àmbit de les seves respectives competències, els consellers d'Economia i Finances i d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per dictar les normes i adoptar les mesures que calguin per al desplegament i l'execució d'aquest Decret.

Barcelona, 5 de març de 1996

Jordi Pujol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR