ORDRE TES/166/2013, de 16 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores de les subvencions a associacions i fundacions per al finançament d'actuacions i projectes d'educació i sensibilització ambiental aprovades per l'Ordre TES/226/2012, de 13 de juliol.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

L’Ordre TES/226/2012, de 13 de juliol, va aprovar les bases reguladores de les subvencions a associacions i fundacions per al finançament d’actuacions i projectes d’educació i sensibilització ambiental (DOGC núm. 6182, de 31.7.2012).

Atesa la concurrència de circumstàncies de caràcter excepcional, alienes a la voluntat de les persones declarades beneficiàries de les subvencions per mitjà de la Resolució del secretari de Medi Ambient i sostenibilitat de 18 d’abril de 2013, les quals afecten les condicions tingudes en compte a l’hora de definir el termini de presentació de la documentació acreditativa del pagament de les despeses de la subvenció, resulta imprescindible modificar-lo.

Per tant, fent ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent i, concretament, l’article 92.3 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article únic

Es modifiquen les bases reguladores de les subvencions a associacions i fundacions per al finançament d’actuacions i projectes d’educació i sensibilització ambiental aprovades per l’Ordre TES/226/2012, de 13 de juliol (DOGC núm. 6182, de 31.7.2012).

Les bases reguladores que es modifiquen consten a l’annex d’aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 16 de juliol de 2013

Santi Vila i Vicente

Conseller de Territori i Sostenibilitat

Annex

—1 Es modifica la base 9.2 de l’annex 2, que queda redactada de la manera següent:

L’entitat promotora ha de justificar el compliment de la finalitat per a la qual se li atorga la subvenció i ha d’acreditar el pagament de les despeses efectuades abans dels terminis que, aquest efecte, es fixin en la convocatòria corresponent.

—2 Es modifica la lletra c) de la base 9.3 de l’annex 2, que queda redactada de la manera següent:

Memòria econòmica justificativa del cost de les activitats realitzades de cada una de les entitats participants, la qual ha de contenir:

Relació classificada de les despeses del projecte, amb identificació del creditor i del document, l’import, la data d’emissió i la data de pagament d’acord amb els terminis que es fixin en la convocatòria corresponent, així com el percentatge imputat, si s’escau. En aquesta relació, les factures s’han de presentar agrupades d’acord amb cada un dels conceptes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR