RESOLUCIÓ GRI/194/2003, de 23 de gener, per la qual es dóna publicitat a l'Acord de la Comissió de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de 21 de gener de 2003, relatiu a l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2003 de 55 places de personal sanitari dependent de l'Institut Català de la Salut.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GRI/194/2003, de 23 de gener, per la qual es dóna publicitat a l'Acord de la Comissió de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de 21 de gener de 2003, relatiu a l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2003 de 55 places de personal sanitari dependent de l'Institut Català de la Salut.

En data 21 de gener de 2003, la Comissió de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de la Generalitat ha aprovat l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2003 de 55 places de personal sanitari del Programa d'Atenció Domiciliària de persones grans amb malalties, malalts crònics amb dependència i malalts terminals (PADES) en l'àmbit de l'atenció primària dependent de l'Institut Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

D'acord amb el que preveu l'article 11 del Decret 28/1986, de 30 de gener, que aprova el Reglament de selecció de personal de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Donar publicitat a l'Acord de la Comissió de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de la Generalitat de 21 de gener de 2003, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2003 de 55 places de personal sanitari del Programa d'Atenció Domiciliària de persones grans amb malalties, malalts crònics amb dependència i malalts terminals (PADES) en l'àmbit de l'atenció primària dependent de l'Institut Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 23 de gener de 2003

Josep Maria Pelegrí i Aixut

Conseller de Governació

i Relacions Institucionals

ACORD

de 21 de gener de 2003, de la Comissió de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de la Generalitat de Catalunya, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública parcial per l'any 2003 de 55 places de personal sanitari del Programa d'Atenció Domiciliària de persones grans amb malalties, malalts crònics amb dependència i malalts terminals (PADES) en l'àmbit de l'atenció primària dependent de l'Institut Català de la Salut.

L'Acord de 12 de juliol de 2000 sobre condicions de treball del personal de l'àmbit d'aplicació de la Mesa General de Negociació de la Funció Pública de la Generalitat de Catalunya a l'apartat 6, referent al personal estatutari de l'Institut Català de la Salut determina el compromís d'efectuar els processos de selecció necessaris perquè, al final del període de vigència de l'Acord, l'índex global d'estabilitat arribi al 95%;

El director general de Serveis del Departament de Sanitat i Seguretat Social ha presentat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR