ORDRE PTO/430/2003, de 23 d'octubre, per la qual s'atorga la concessió per a l'explotació de la línia 11 de la xarxa ferroviària metropolitana a l'Entitat Metropolitana del Transport.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

ORDRE PTO/430/2003, de 23 d'octubre, per la qual s'atorga la concessió per a l'explotació de la línia 11 de la xarxa ferroviària metropolitana a l'Entitat Metropolitana del Transport.

L'article 1 del Decret 210/2003, de 9 de setembre, sobre l'atorgament de la concessió per a l'explotació de la línia 11 de la xarxa ferroviària metropolitana a l'Entitat Metropolitana del Transport, autoritza el conseller de Política Territorial i Obres Públiques per atorgar a l'Entitat Metropolitana del Transport la concessió per a l'explotació de l'esmentada línia. Així mateix, la disposició final 1 d'aquest Decret faculta també al conseller de Política Territorial i Obres Públiques per dictar les disposicions necessàries per al seu desplegament i execució.

Per tot això,

Ordeno:

Article únic

S'atorga a l'Entitat Metropolitana del Transport la concessió per a l'explotació de la línia 11 de la xarxa ferroviària metropolitana. Aquesta línia, de 1.968 metres, construïda per la Generalitat de Catalunya, enllaça l'actual estació de Trinitat Nova de la línia 4 i, en el futur, també de la línia 3, amb la nova estació de Can Cuiàs a Montcada i Reixac, i incorpora les noves estacions de Casa de l'Aigua, Torre Baró - Vallbona i Ciutat Meridiana, d'acord amb el plec de condicions particulars següents:

.1 Aquesta concessió s'atorga d'acord amb el Decret 210/2003, de 9 de setembre.

L'explotació del servei objecte de concessió la podrà dur a terme la mateixa Entitat Metropolitana del Transport o bé mitjançant Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA.

.2 Correspon al concessionari aportar i adscriure a aquesta concessió el material mòbil necessari i adequat per a la correcta prestació del servei.

.3 Tots els altres elements de l'explotació s'ajustaran als tipus i les característiques materials que utilitza el Ferrocarril Metropolità de Barcelona, llevat que hi hagi autorització prèvia i expressa en sentit contrari.

.4 Correspon a l'Entitat Metropolitana del Transport l'execució dels treballs de conservació, reparació i manteniment de la línia objecte de concessió, així com de les instal·lacions i del material de tota mena que estiguin adscrits a l'explotació, els costos dels quals es consideraran part integrant d'aquesta.

.5 El termini de la concessió s'estableix en vint-i-cinc anys, comptats a partir de la data d'obertura de l'explotació al servei públic.

.6 El règim tarifari aplicable a la concessió serà el vigent per a les línies que integren el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR