ACORD GOV/112/2014, de 29 de juliol, pel qual s'atorga a l'Ajuntament de Roquetes una concessió per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyAcord

En data 7 de febrer de 1992, l’Ajuntament de Roquetes va sol·licitar la concessió per a la instal·lació i funcionament d’una emissora de freqüència modulada, a l’empara del Decret 263/1990, de 23 d’octubre, de regulació del procés de concessió de la gestió indirecta per part de les corporacions locals del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.

El Govern de la Generalitat va acordar atorgar a l’Ajuntament de Roquetes, en la sessió dels dies 3 i 4 d’agost de 1992, la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal.

El Decret 263/1990, de 23 d'octubre, regula el procés de concessió per a la gestió indirecta per part de les corporacions locals del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.

Les instal·lacions de l'emissora esmentada s'adiuen al projecte aprovat al seu dia, a les especificacions tècniques d'aplicació, han superat la inspecció preceptiva i han obtingut de l’administració competent, l’autorització de la posada en servei, en data 27 de juny de 2014.

A Catalunya, correspon al Govern de la Generalitat atorgar les concessions del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència, d'acord amb l'article 1 del Decret 263/1990, de 23 d'octubre.

Per tot això, a proposta del conseller de la Presidència, el Govern

Acorda:

-1 Atorgar a l’Ajuntament de Roquetes la concessió definitiva per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de caràcter municipal, la qual restarà subjecta al compliment de les normes contingudes al Decret 80/1989, de 4 d’abril, i altres d’aplicació.

-2 Les característiques tècniques que s’assignen a l’esmentada emissora, de conformitat amb l’autorització de la posada en servei de les instal·lacions, són les següents:

Emissora de radiodifusió sonora d’ones mètriques amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR