ORDRE TRI/382/2004, de 21 d'octubre, de modificació de l'Ordre TRI/173/2004, de 14 de maig, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament dels ajuts del Programa d'Assessorament Empresarial a la Innovació i s'obre la convocatòria per a l'any 2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorCentre D'Innovació i Desenvolupament Empresarial
Rango de LeyOrdre

ORDRE TRI/382/2004, de 21 d'octubre, de modificació de l'Ordre TRI/173/2004, de 14 de maig, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament dels ajuts del Programa d'Assessorament Empresarial a la Innovació i s'obre la convocatòria per a l'any 2004.

L'Ordre TRI/173/2004, de 14 de maig, publicada al DOGC núm. 4145, de 2.6.2004, aprova les bases per a l'atorgament dels ajuts del Programa d'Assessorament Empresarial a la Innovació i obre la convocatòria per a l'any 2004.

L'article 4.1 de l'Ordre esmentada estableix la quantitat màxima destinada a aquests ajuts per a l'any 2004.

Un cop finalitzat el període de presentació de sol·licituds es considera que, tenint en compte el nombre de projectes presentats, és aconsellable incrementar la dotació inicial d'aquesta convocatòria en 185.000 euros, amb l'objectiu de poder atorgar ajuts a projectes que, de no incrementar-se la partida, es veurien exclosos del Programa.

Vist l'article 23.2.b) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18.11.2003);

Per tot això exposat, vist l'informe previ de l'Assessoria Jurídica, i en ús de les atribucions que em són conferides,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'article 4.1 de l'Ordre TRI/173/2004, de 14 de maig, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament dels ajuts del Programa d'Assessorament Empresarial a la Innovació i s'obre la convocatòria per a l'any 2004, que queda redactat de la manera següent:

"La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR