ORDRE de 25 de maig de 1992, per la qual s'aproven les bases per a l'atorgament d'incentius a la inversió en el sector artesanal.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

L'artesania com a sistema de producció ha contribuït històricament al desenvolupament econòmic de Catalunya actuant com a element dinamitzador per a l'aprofitament dels recursos econòmics del territori i coadjuvant en el seu reequilibri.

La importància de l'activitat artesanal i la necessitat de promoure-la, tant a l'interior del país com als mercats internacionals, justifica plenament la incorporació de mesures de foment de la inversió artesana per tal de donar suport a la modernització del procés productiu i a la formació i la promoció comercial del sector artesanal.

Dins d'aquest marc de suport i foment de l'artesania, a proposta de la Direcció General d'Indústria, amb l'aprovació prèvia de la Comissió de les Comunitats Europees i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases que hauran de regir les convocatòries de subvencions per a l'atorgament d'incentius a la inversió en el sector artesanal, les quals figuren a l'annex 1 d'aquesta Ordre.

Article 2

Per a l'any 1992, el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre i finalitzarà el dia 31 d'agost de 1992. Les actuacions objecte de subvenció hauran de finalitzar abans del 31 de desembre de 1992. Per als exercicis següents, la convocatòria dels terminis de presentació de sol·licituds s'anunciarà mitjançant una resolució.

Article 3

L'atorgament dels ajuts estarà condicionat a les disponibilitats que determinin les lleis de pressupostos.

Disposició final Aquesta Ordre entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 25 de maig de 1992

Antoni Subirà i Claus Conseller d'Indústria i Energia

Annex 1

Bases

- 1 Es podran subvencionar les inversions en el sector artesanal superiors als vint-i-cinc milions de pessetes que constitueixin una aportació a l'enriquiment de l'estructura artesanal catalana i millorin l'eficiència en el procés productiu, sense perjudicar la singularitat del procés mateix o del producte, la qualitat de l'ensenyament de l'ofici o la promoció comercial dels productes artesans catalans.

- 2 Les sol·licituds de subvenció faran referència a inversions que proposin alguna de les finalitats esmentades i podran presentar-ne:

  1. Les empreses que disposin del document de qualificació d'empresa artesana.

  2. Les empreses que es dediquin a l'ensenyament dels oficis inclosos al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR