DECRET 261/1984, de 26 de juliol, pel qual es convoca concurs per atorgar beques per a la preparació d'oposicions a Jutge, Fiscal i Secretari de Jutjat.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Justícia i Interior
Rango de LeyDecret

Dins la política de la Generalitat envers l'Administració de Justícia a Catalunya i seguint el principi establert a l'article 23 de l'Estatut d'Autonomia relatiu a la consideració de l'especialització en Dret Català com a mèrit preferent en els concursos o oposicions per cobrir vacants de Jutges, Fiscals i Secretaris Judicials (a Catalunya), el Departament de Justícia creu convenient de convocar el concurs corresponent per a l'atorgament de beques als aspirants que preparin oposicions a les esmentades places i que resultin seleccionats d'acord amb les bases que s'estableixen per a la seva concessió.

Vist el Decret 457/1983, de 27 de desembre, prorrogant el Pressupost de la Generalitat de Catalunya i les seves entitats autònomes per al 1983 fins a l'aprovació i la publicació del corresponent al 1984 cal fixar els criteris i establir les bases per les quals es farà efectiva la concessió de les beques i destinar a tal fi les quantitats que en aquest respecte es preveuen a la partida corresponent aprovada pel Consell Executiu.

En virtut d'això, a proposta del Conseller de Justícia i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es convoca concurs per atorgar beques

per a la preparació d'oposicions a places de Jutge, Fiscal i Secretari de Jutjat, amb càrrec al crèdit corresponent del Pressupost del Departament de Justícia.

Article segon

- S'aproven les bases que regiran

l'esmentada convocatòria que figuren com a annex al present Decret.

Disposicions finals Primera.

- El Conseller de Justícia dictarà les disposicions necessàries per al desplegament i l'execució del present Decret.

Segona.

- El present Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 26 de juliol de 1984

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Agustí M. Bassols i Parés Conseller de Justícia

Annex

Bases de la convocatòria del concurs per atorgar beques per a la preparació d'oposicions a Jutge, Fiscal i Secretari de Jutjat

Primera.

- Es convoca concurs per a l'atorgament de 20 beques per a la preparació d'oposicions dins l'Administració de Justícia: per a places de Jutge, Fiscal i Secretari de Jutjat. El nombre de beques, convocades, en el cas que les disponibilitats pressupostàries ho permetin, podrà incrementar-se amb anterioritat a la resolució de la convocatòria.

Segona.

- Les beques seran d'un import de 24.000 pessetes mensuals i es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR