DECRET 570/1983, de 27 de desembre, pel qual es convoca concurs per atorgar beques a Mestres Industrials i Tècnics Especialistes que vulguin col·laborar en treballs d'investigació científica de Catalunya (CIRIT).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Atès el que estableix el Decret 458/1981, de 18 de desembre, regulant la concessió de les subvencions previstes al Capítol IV de les diverses Seccions del Pressupost de la Generalitat de Catalunya;

Atesa la proposta de bases presentada per la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica, CIRIT, relativa a la convocatòria d'un concurs de col·laboració amb el Departament d'Ensenyament per atorgar beques a Mestres Industrials i Tècnics Especialistes que vulguin col·laborar en els treballs dels equips d'investigació científica;

En virtut de tot això i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es convoca concurs per atorgar beques a

Mestres Industrials i Tècnics Especialistes que vulguin col·laborar en els treballs d'equips d'investigació científica de Catalunya.

Article segon

- S'aproven les bases que hauran de regir

per a la sol·licitud i la concessió de les esmentades beques, que es publiquen annexes al present Decret.

Article tercer

- Els fons destinats a subvencionar les

beques que s'atorguin seran a càrrec dels pressupostos de la CIRIT i de la Direcció General d'Ensenyaments Professionals i Artístics el Departament d'Ensenyament conjuntament.

Disposicions finals Primera.

- El President de la Generalitat dictarà les disposicions necessàries per al desplegament i l'execució del present Decret.

Segona.

- Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat.

Disposició transitòria Es concreten les següents especificacions per a l'any 1984. 1. En total s'atorgaran 20 beques. 2. El termini de presentació de les sol·licituds finirà el dia 29 de febrer, de 1984 a la 1h. del migdia. 3. Les decisions es faran públiques abans del dia 12 d'abril de 1984.

Barcelona, 27 de desembre de 1983

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Annex

Convocatòria de beques a Mestres Industrials i Tècnics Especialistes

La tasca que desenvolupen els equips de recerca de Catalunya, en tots els àmbits de les ciències, de les lletres i de la tecnologia, fa servir, cada cop més, tècnics auxiliars no vinculades necessàriament al seu propi àmbit.

El Govern de la Generalitat, en la seva política d'impuls de la investigació científica, s'ha proposat de promoure la formació i el perfeccionament pràctic de tècnics especialistes que col·laborin en aquestes tasques auxiliars.

La Comissió Interdepartamental de Recerca...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR