ORDRE EDC/117/2006, de 16 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per atorgar subvencions a entitats sense ànim de lucre que duen a terme activitats adreçades als professionals del món de l'ensenyament i a l'alumnat de les etapes obligatòria i postobligatòria, i se n'obre la convocatòria pública per al curs 2005-2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDC/117/2006, de 16 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per atorgar subvencions a entitats sense ànim de lucre que duen a terme activitats adreçades als professionals del món de l'ensenyament i a l'alumnat de les etapes obligatòria i postobligatòria, i se n'obre la convocatòria pública per al curs 2005-2006.

El Departament d'Educació vol donar suport a la realització d'activitats com ara congressos, simposis i similars, destinades a incentivar la reflexió i l'intercanvi entre els professionals del món de l'ensenyament. D'altra banda, també vol fomentar actuacions en les quals l'alumnat esdevé el protagonista, en les quals mostra els resultats del seu treball, i que a la vegada tenen per objectiu incentivar la recerca i popularitzar diferents matèries del currículum.

El Departament d'Educació vol promoure la realització d'aquestes actuacions mitjançant l'atorgament dels ajuts que permetin les seves disponibilitats pressupostàries.

Per això, de conformitat amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i a proposta de la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre, per a la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre, legalment constituïdes, que tinguin entre els seus objectius la realització d'activitats adreçades a professionals de l'ensenyament, així com altres actuacions destinades a mostrar els resultats del treball de l'alumnat de les etapes obligatòria i postobligatòria.

Article 2

S'obre la convocatòria pública per a la concessió de les subvencions corresponents a les actuacions realitzades durant el curs 2005-2006, que es regeix per les bases que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

Les sol·licituds es presentaran d'acord amb el model que es pot trobar a la web http://gencat.net/educacio, en el termini d'un mes comptat a partir de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Ordre al DOGC.

Article 4

Import i partida pressupostària

L'import total màxim destinat a aquesta convocatòria és de 60.000,00 euros, que aniran a càrrec de la partida pressupostària EN02 D/482000100/4240 del pressupost de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2006.

Article 5

Justificació de la subvenció

Les entitats beneficiàries hauran d'acreditar davant la Direcció General d'Ordenació i Innovació Educativa, no més tard del 30 de setembre de 2006, que s'han realitzat les actuacions, que s'han complert els requisits que determina la resolució de concessió i que l'import de la subvenció s'ha destinat a les actuacions per a les quals s'ha concedit.

Article 6

Les subvencions esmentades no tenen caràcter recurrent.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Així mateix, poden interposar potestativament recurs de reposició, previ al recurs contenciós administratiu, davant l'òrgan que va dictar l'acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació al DOGC, segons el que disposen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 16 de març de 2006

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Educació

Annex

Bases reguladores

.1 Objecte i finalitat

L'objecte d'aquesta convocatòria és promoure la realització d'actuacions en l'àmbit territorial de Catalunya destinades a incentivar la reflexió i l'intercanvi entre els professionals del món de l'ensenyament, i les actuacions, directament adreçades a l'alumnat, destinades a mostrar el seu treball, a fomentar la recerca i divulgar les matèries curriculars.

.2 Beneficiaris

2.1 Poden sol·licitar aquests ajuts les entitats sense ànim de lucre de Catalunya, legalment constituïdes, que duguin a terme activitats amb les característiques especificades a la base 3 i que no siguin entitats titulars de centres educatius ni associacions de titulars de centres educatius, ni tinguin una vinculació directa amb algun centre educatiu, ni siguin associacions d'ensenyants. En...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR