RESOLUCIÓ JUS/1872/2011, de 16 de juliol, per la qual s'atorguen destinacions en l'àmbit de Catalunya als funcionaris del cos de tramitació processal i administrativa de l'Administració de justícia (torn lliure) que han superat les proves selectives convocades per l'Ordre de 31 de maig de 2010.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

JUS/1872/2011, de 16 de juliol, per la qual s'atorguen destinacions en l'àmbit de Catalunya als funcionaris del cos de tramitació processal i administrativa de l'Administració de justícia (torn lliure) que han superat les proves selectives convocades per l'Ordre de 31 de maig de 2010.

Mitjançant la Resolució JUS/1670/2011, de 30 de juny (DOGC núm. 5916, de 8.7.2011, i BOE núm. 163, de 9.7.2011), es va fer pública la relació de places corresponents a l'àmbit de Catalunya que es van oferir als aspirants aprovats en les proves selectives per a l'ingrés en el cos de tramitació processal i administrativa de l'Administració de justícia (torn lliure), convocades per l'Ordre de 31 de maig de 2010 (BOE núm. 151, de 22.6.2010, i DOGC núm. 5662, de 2.7.2010).

De conformitat amb els articles 28 i 29 del Reial decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l'Administració de justícia, així com l'Ordre de la Secretaria d'Estat de Justícia de data 16 de juliol de 2011 per la qual es nomenen funcionaris del cos de tramitació processal i administrativa els qui han superat les proves selectives convocades per l'Ordre de 31 de maig de 2010, en l'àmbit de Catalunya (torn lliure), i vistes les sol·licituds presentades pels funcionaris esmentats, és procedent adjudicar-los destinació.

Vist que per causes de força major, es va autoritzar a la senyora Mónica García Cespedes; la senyora Margarita Rodríguez Navines; la senyora Yashmina Anna Alamo Duque; la senyora Sonia Martínez Reche, i al senyor Kilian José Teixidor Martín l'ajornament del curs selectiu corresponent a les proves selectives convocades per l'Ordre JUS/3339/2008, de 10 de novembre (torn lliure), i atès que han superat el curs selectiu corresponent a la present convocatòria, es procedeix a adjudicar-los destinació.

Atès el que disposa l'article 9 del Reial decret 2271/2004, de 3 de desembre, pel qual es regula l'accés a l'ocupació pública i la provisió de llocs de treball de les persones amb discapacitat, i vista la petició presentada per la senyora Noelia León Cuesta, i pel senyor Mateo López Iniesta, en el sentit de sol·licitar l'alteració de l'ordre de prelació en l'adjudicació de destinacions, el Departament ha acordat adjudicar-los de manera preferent una plaça pertanyent a una de les localitats demanades.

Per tot això,

Resolc:

—1 Adjudicar destinacions als òrgans judicials que es detallen a l'annex a les persones que s'hi esmenten.

—2 Els funcionaris del cos de tramitació processal i administrativa destinats en virtut d'aquesta Resolució han de prendre possessió dels seus càrrecs dins el termini de vint dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC o comptats a partir de l'endemà de la publicació al BOE en el cas que la publicació d'aquesta Resolució no sigui simultània al BOE i al DOGC, d'acord amb el que estableix l'article 29 del Reial decret 1451/2005, de 7 de desembre.

—3 Els funcionaris destinats d'acord amb aquesta Resolució que pertanyin al cos d'auxili judicial, i que optin per continuar en actiu en aquest cos, no cal que es desplacin per prendre possessió al lloc de treball adjudicat, n'hi ha prou que dins el termini de presa de possessió assenyalat en el paràgraf segon comuniquin al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, concretament a la Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics de la Secretaria de Relacions amb l'Administració de Justícia, l'opció esmentada, als efectes de declaració d'excedència voluntària que preveu l'article 506.d) de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial.

Una còpia de la Resolució per la qual se'l declara en situació d'excedència voluntària s'haurà de trametre al registre central de personal de la Subdirecció General de Mitjans Personals de l'Administració de justícia.

—4 En el cas que els funcionaris optin per ingressar en el cos de tramitació processal i administrativa i vulguin evitar un buit en la continuïtat dels seus serveis a l'Administració de justícia, atesa la necessitat de disposar del temps indispensable per prendre possessió, podran sol·licitar de la gerència territorial corresponent a la seva destinació com a funcionari del cos d'auxili judicial un permís retribuït d'un dia si no hi ha canvi de localitat o de dos en cas contrari, excepte aquells que hagin de desplaçar-se a les Canàries, les illes Balears, Ceuta o Melilla, cas en què el permís podrà ser fins a tres dies per prendre possessió del seu nou càrrec.

Si el funcionari procedeix de l'àmbit de competència d'una altra gerència territorial o comunitat autònoma que hagi rebut el traspàs de mitjans personals, s'haurà de trametre aquesta documentació als esmentats òrgans perquè puguin procedir a concedir l'excedència voluntària d'ofici en el cos de tramitació processal i administrativa o d'auxili judicial, i el cessament automàtic amb data anterior en què es produeixi la presa de possessió en el cos de gestió processal i administrativa, per tal d'evitar la interrupció en la percepció dels seus havers.

—5 Els funcionaris interins que actualment ocupen places que han estat adjudicades als aspirants aprovats cessen el mateix dia en què es produeixi la presa de possessió del titular, d'acord amb el que estableix l'article 18.a) de l'Ordre JUS/250/2009, de 13 de maig, del Departament de Justícia, per la qual es regula la selecció, la formació i el nomenament de personal interí dels cossos de funcionaris al servei de l'Administració de justícia a Catalunya.

—6 En compliment de la legislació sobre incompatibilitats del personal al servei de l'Administració pública (Llei 53/1984, de 26 de desembre), aplicable al personal al servei de l'Administració de justícia, en virtut de l'article 498 de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, reformada per la Llei 19/2003, de 23 de desembre, els aspirants que ja siguin funcionaris de carrera han de manifestar la seva opció en l'acte de presa de possessió.

—7 Els funcionaris del cos de tramitació processal i administrativa destinats en virtut d'aquesta Resolució, malgrat haver estat destinats amb caràcter forçós per l'ordre de qualificació segons les seves preferències, no poden participar en un concurs de trasllat fins que transcorrin dos anys des de la data d'aquesta Resolució. Per al còmput dels dos anys s'estarà al que estableix el paràgraf segon de l'article 529.3 de la Llei orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial.

Tanmateix, aquells funcionaris als quals en virtut d'aquesta Resolució se'ls hagi adjudicat una destinació amb caràcter provisional resten subjectes al que estableix l'apartat 3 de la Resolució JUS/1670/2011, de 30 de juny (DOGC núm. 5916, de 8.7.2011, i BOE núm. 163, de 9.7.2011), per la qual es feia pública la relació de places corresponents a l'àmbit de Catalunya que s'oferien als aspirants aprovats en les proves selectives per a l'ingrés en aquest cos de tramitació processal i administrativa de l'Administració de justícia (torn lliure).

—8 Les places ofertes als aspirants mitjançant la Resolució JUS/1670/2011, de 30 de juny (DOGC núm. 5916, de 8.7.2011, i BOE núm. 163, de 9.7.2011), no adjudicades en la present Resolució mantenen la condició de places desertes.

—9 Informació dels recursos a interposar

9.1 Contra aquesta Resolució, els interessats poden interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant d'aquest òrgan en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació a l'últim diari oficial (BOE o DOGC) en què aquesta Resolució s'hagi publicat; o bé poden impugnar-la directament mitjançant recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu competent de Barcelona, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seva publicació a l'últim diari oficial (BOE o DOGC) en què aquesta Resolució s'hagi publicat, de conformitat amb el que estableixen els articles 14.2, 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, o qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

9.2 D'acord amb l'article 59.6 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l'article 49 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, la interposició dels recursos contenciosos administratius que s'hagin de notificar als interessats es notificaran mitjançant la publicació al DOGC i mitjançant l'exposició als taulers d'anuncis de la seu central del Departament de Justícia (c. Pau Claris, 81, 08010 Barcelona); Gerència Territorial de Barcelona Ciutat i l'Hospitalet de Llobregat (Gran Via de les Corts Catalanes, 111, 08014 Barcelona); Gerència Territorial de Barcelona Comarques (rbla. Fondo, s/n, 08922 Santa Coloma de Gramenet); Serveis Territorials del Departament de Justícia a Girona (Plaça de Pompeu Fabra, 1,17002 Girona), Lleida (c. Sant Martí, 1, 25004 Lleida), Tarragona (c. Sant Antoni Maria Claret, 17, 43002 Tarragona) i les Terres de l'Ebre (c. Àngel, 6, 4a planta, 43500 Tortosa); Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (pg. Lluís Companys, 14-16, 08018 Barcelona); audiències provincials de Barcelona (pg. Lluís Companys, 14-16, 08018 Barcelona), Girona (pl. de la Catedral, 2, 17004 Girona), Lleida (c. Canyeret, 1, 25001 Lleida) i Tarragona (av. Lluís Companys, 10, 43005 Tarragona); deganats de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 111, 08014 Barcelona), Girona (av. Ramon Folch, 4-6, 17001 Girona), Lleida (c. Canyeret, 3-5, 25007 Lleida) i Tarragona (av. Lluís Companys, 10, 43005 Tarragona); divisions de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya de Barcelona Ciutat i l'Hospitalet de Llobregat (Gran Via de les Corts Catalanes, 111, 08014 Barcelona), Girona (av. Ramon Folch, 4-6, 17001 Girona), Lleida (c. Canyeret, 1, 25007...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR