DECRET 244/1994, de 29 de setembre, pel qual s'atribueixen al Departament de la Presidència funcions de control i inspecció en matèria d'activitats de radiodifusió televisiva.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

MitjanÁant la Llei 24/1994, de 12 de juliol, s'ha incorporat a l'ordenament jurÌdic espanyol la Directriu 89/552/CE, sobre la coordinaciÛ de disposicions legals, reglament‡ries i administratives dels Estats membres relatives a l'exercici d'activitats de radiodifusiÛ televisiva. El capÌtol 5 d'aquesta Llei regula el rËgim sancionador que s'haur‡ d'aplicar pel seu incompliment i alhora preveu que les comunitats autÚnomes exerciran les funcions de control i inspecciÛ dels tercers canals propis i dels serveis de televisiÛ sobre els que correspon d'atorgar el tÌtol habilitant.

D'acord amb aixÚ resulta necessari determinar, en l'‡mbit de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya, quins sÛn els Úrgans competents per exercir les esmentades funcions d'inspecciÛ i control.

En conseq¸Ëncia, d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Les funcions de control i inspecciÛ del compliment de les disposicions de la Llei 25/1994, de 12 de juliol, s'exerciran, en l'‡mbit de les competËncies de la Generalitat de Catalunya, pel Departament de la PresidËncia.

Article 2

La imposiciÛ de les sancions que l'incompliment de les disposicions esmentades a l'article anterior pugui comportar correspon, per a les infraccions greus, al secretari general de la PresidËncia i, per a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR