ORDRE INT/390/2006, de 28 de juliol, per la qual s'autoritza l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat per a la fabricació dels cartrons del joc de la plena o bingo.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/390/2006, de 28 de juliol, per la qual s'autoritza l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat per a la fabricació dels cartrons del joc de la plena o bingo.

L'article 2 de la Llei 5/1986, de 17 d'abril, de creació de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, en la redacció donada per la Llei 11/2005, de 7 de juliol, de modificació i derogació de diverses lleis relatives a entitats públiques o privades en matèria de personal, estableix que aquesta Entitat, a més a més d'organitzar, gestionar directament i comercialitzar els jocs que les disposicions legals reservin a la gestió de la Generalitat, pot fer les activitats i els serveis que se li encomanin relacionats amb els jocs i les apostes.

Pel que fa al joc de la plena o bingo, regulat pel Decret 147/2000, d'11 d'abril, l'article 17.1 d'aquest Decret, estableix que el joc de la plena o bingo només pot practicar-se amb els cartrons autoritzats per resolució del director general del Joc i d'Espectacles, que seran expedits per les delegacions territorials del Departament d'Economia i Finances.

Aquests cartrons, fins l'actualitat, han estat fabricats per la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre. No obstant, ateses les noves funcions que es poden encomanar a l'Entitat Autònoma referents a activitats i serveis relacionats amb els jocs i les apostes, es considera adient autoritzar l'esmentada Entitat per a la fabricació dels cartrons necessaris per a la pràctica del joc de la plena o bingo a Catalunya.

En conseqüència, a proposta de la Direcció General del Joc i d'Espectacles, d'acord amb els articles 3 i 4 del Decret 226/1991, de 14 d'octubre, pel qual es modifica la regulació de l'exercici de les competències de la Generalitat en matèria de jocs i d'espectacles i es reestructuren la Direcció del Joc i d'Espectacles i el Servei d'Inspecció del Joc i d'Espectacles, i en ús de les atribucions que em confereixen els articles 5 de la Llei...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR