ORDRE TRE/29/2008, de 22 de gener, per la qual es crea el fitxer automatitzat de dades de caràcter personal derivades de l'aplicació telemàtica de gestió de consultes, queixes i suggeriments disponible a la web del Departament de Treball.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

TRE/29/2008, de 22 de gener, per la qual es crea el fitxer automatitzat de dades de caràcter personal derivades de l'aplicació telemàtica de gestió de consultes, queixes i suggeriments disponible a la web del Departament de Treball.

L'article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, estableix que la creació, modificació o supressió de fitxers de les administracions públiques només pot fer-se mitjançant una disposició general publicada al Boletín Oficial del Estado o al diari oficial que correspongui.

La disposició addicional primera de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, estableix també que les administracions responsables de fitxers de titularitat pública hauran d'aprovar la pertinent disposició de regulació dels fitxers o adaptar l'existent en un termini de tres anys, comptadors des de la seva entrada en vigor.

El Departament de Treball va publicar, en compliment de l'apartat segon de la disposició addicional segona de la derogada Llei orgànica 5/1992, de 29 d'octubre, de regulació de tractament automatitzat de dades de caràcter personal, el Decret 334/1994, de 16 de novembre, pel qual es regulaven els fitxers automatitzats que contenien dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Treball, fent pública, en el seu annex, la relació de fitxers automatitzats que contenien dades de caràcter personal gestionats per aquest Departament (DOGC núm. 1990, de 28.12.1994) i, posteriorment, el Decret 45/1996, de 6 de febrer, pel qual es van crear fitxers automatitzats que contenien dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Treball, fent pública, en el seu annex, la relació de fitxers automatitzats de nova creació que contenen dades de caràcter personal (DOGC núm. 2171, de 21.2.1996).

L'Ordre TIC/343/2003, de 22 de juliol, regula els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal en l'àmbit del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme.

En conseqüència, a fi de fer efectiu el manament legal establert en la disposició addicional primera de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de realitzar mitjançant disposició general, la creació, modificació o supressió de fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal en l'àmbit d'aquest Departament, i per tal de garantir la màxima transparència en el tractament automatitzat de dades de caràcter personal, i d'assegurar d'aquesta manera als ciutadans de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR