DECRET 339/1994, de 16 de novembre, pel qual es regulen els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d'Economia i Finances.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

Atès l'apartat segon de la disposició addicional 2 de la Llei orgànica 5/1992, de 29 d'octubre, de regulació del tractament automatitzat de dades de caràcter personal, relatiu als fitxers automatitzats existents amb anterioritat a la seva entrada en vigor, en el qual s'estableix que en el termini d'un any les administracions públiques responsables de fitxers automatitzats hauran d'adoptar una disposició de regulació dels fitxers o adaptar la que existeixi;

En conseqüència, a fi de fer efectiu el mandat legal d'adaptació dels fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats per aquest Departament i per tal de garantir la màxima transparència en el tractament automatitzat de dades de caràcter personal, assegurant així als ciutadans de Catalunya l'exercici dels seus drets legítims;

A proposta del conseller d'Economia i Finances, escoltada la Comissió Jurídica Assessora i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

A l'annex al present Decret es fa pública la relació de fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament d'Economia i Finances i que estan subjectes a tots els efectes previstos en la Llei orgànica 5/1992, de 29 d'octubre, de regulació del tractament automatitzat de dades de caràcter personal.

Article 2

Per a cada fitxer es regula el seu tractament automatitzat establint, a l'annex mateix, la seva denominació, la finalitat i els usos previstos, les Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: de caràcter personal, els procediments de recollida de dades, l'estructura bàsica del fitxer i la descripció del tipus de dades de caràcter personal que contenen, les cessions de dades previstes, l'òrgan administratiu responsable i les unitats administratives en les quals es poden exercir, si escau, els drets d'accés, de rectificació i de cancel·lació.

Article 3

Els titulars dels òrgans administratius responsables de cada fitxer automatitzat que conté dades de caràcter personal adoptaran, sota la direcció de la Secretaria General del Departament d'Economia i Finances, les mesures tècniques, de gestió i organitzatives necessàries per tal de garantir la confidencialitat, seguretat i integritat de les dades, així com totes aquelles mesures necessàries destinades a fer efectius els drets dels ciutadans reconeguts en la Llei orgànica 5/1992, de 29 d'octubre, i en els seus desplegaments reglamentaris.

Disposició final Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 16 de novembre de 1994

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Macià Alavedra i Moner Conseller d'Economia i Finances

Annex

Assessoria Jurídica

Nom del fitxer: tractament de recursos contenciosos administratius.

Finalitat i usos previstos: recull de dades d'interès a fi de controlar i gestionar els recursos contenciosos administratius. Els usos previstos d'aquest fitxer són el registre d'entrada i sortida i l'obtenció de llistes diverses segons les necessitats.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: persones físiques o jurídiques que interposen recursos contenciosos administratius.

Procediment de recollida de dades: les dades s'obtenen directament del col·lectiu afectat.

Estructura bàsica i tipus de dades de caràcter personal: Nom del demandat. Nom del recurrent. Acte impugnat. Any del recurs. Dates referides a l'estat de tramitació. Número del recurs. Número de registre de diferents estats de tramitació. Sentit de les decisions dels tribunals (s/n). Sentit de la sentència ferma (s/n). Nom dels òrgans implicats en la tramitació. Incidència. Data de la incidència. Tipus de la incidència. Sala. Secció. Sentència a executar. Tribunal Econòmico-administratiu. Tribunal Contenciós. Referències i registres interns.

Cessions de dades previstes: no hi ha cessions de dades.

Òrgan administratiu responsable: cap de l'Assessoria Jurídica.

Unitats administratives per exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació: Assessoria Jurídica, rambla de Catalunya, 19-21, 08007 Barcelona.

Nom del fitxer: tractament de recursos de reposició.

Finalitat i usos previstos: recull de dades d'interès a fi de controlar i de gestionar els recursos de reposició. Els usos previstos d'aquest fitxer són el registre d'entrada i sortida i l'obtenció de llistes diverses segons les necessitats.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: contribuents que interposen recursos de reposició.

Procediment de recollida de dades: les dades s'obtenen directament del col·lectiu afectat.

Estructura bàsica i tipus de dades de caràcter personal: Nom del contribuent. Nom del presentador. Any de l'expedient propi. Any de l'expedient territorial. Número d'expedient propi. Número d'expedient territorial. Concepte. Data d'entrada. Data de presentació. Data del recurs. Data de sortida. Delegació territorial. Informe. Tipus d'informe. Tractament. Referències i registres interns.

Cessions de dades previstes: no hi ha cessions de dades.

Òrgan administratiu responsable: cap de l'Assessoria Jurídica.

Unitats administratives per exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació: Assessoria Jurídica, rambla de Catalunya, 19-21, 08007 Barcelona.

Nom del fitxer: tractament de recursos d'assessoria de la Delegació Territorial de Barcelona.

Finalitat i usos previstos: la finalitat d'aquesta aplicació és el control i la gestió dels recursos de l'assessoria de la Delegació Territorial de Barcelona. Els usos previstos són el registre d'entrada i sortida i l'obtenció de llistes diverses segons les necessitats, així com la normalització del text dels recursos.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: contribuents que interposen recursos. Organismes competents per resoldre.

Procediment de recollida de dades: les dades s'obtenen directament del col·lectiu afectat.

Estructura bàsica i tipus de dades de caràcter personal: Nom del recurrent. Data d'entrada. Número d'entrada. Codi del concepte. Referència del recurs. Tipus de recurs. Aval. Resultat. Data de sortida. Referències i registres interns.

Cessions de dades previstes: no hi ha cessions de dades.

Òrgan administratiu responsable: cap de l'Assessoria Jurídica.

Unitats administratives per exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació: Assessoria Jurídica, rambla de Catalunya, 19-21, 08007 Barcelona.

Direcció General de Política Financera

Nom del fitxer: Registre d'alts càrrecs de les caixes d'estalvis.

Finalitat i usos previstos: la finalitat d'aquesta aplicació és el registre dels nomenaments dels alts càrrecs de les caixes d'estalvis per tal de disposar d'una relació d'aquestes persones en un determinat moment.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: alts càrrecs de les caixes d'estalvis catalanes.

Procediment de recollida de dades: les dades s'obtenen directament del col·lectiu afectat.

Estructura bàsica i tipus de dades de caràcter personal: DNI de l'alt càrrec. Nom de l'alt càrrec. Nacionalitat de l'alt càrrec. Data de naixement. Lloc de naixement. Nom del pare. Nom de la mare. Domicili de l'alt càrrec. Professió. Estat civil. DNI del cònjuge. Nom del cònjuge. Codi de la caixa. Codi de l'entitat representada. Sector de procedència. Subsector de procedència. Data de nomenament conseller general. Data de venciment conseller general. Òrgan. Càrrec. Membre del consell d'administració (s/n). Data de designació en el càrrec per l'assemblea. Data de designació en el càrrec per l'òrgan. Data de venciment en el càrrec. Data de venciment com a conseller. Data de cessament en el càrrec. Observacions. Raó social d'altres societats en què participa l'alt càrrec. CIF de la societat. Càrrec que ocupa a la societat. Data de designació a la societat. Data de cessament a la societat.

Cessions de dades previstes: A altres administracions públiques: Banc d'Espanya, d'acord amb l'article 43.1 de la Llei 15/1985. A persones físiques o jurídiques privades: qualsevol persona que en justifiqui l'interès. Es facilita mitjançant certificació i el Registre només té caràcter informatiu.

Òrgan administratiu responsable: director general de Política Financera.

Unitats administratives per exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació: Direcció General de Política Financera, rambla de Catalunya, 19-21, 08007 Barcelona.

Direcció General de Tributs

Nom del fitxer: Fitxer de màquines d'atzar.

Finalitat i usos previstos: la finalitat d'aquesta aplicació és gestionar i controlar el pagament de les taxes de les màquines d'atzar. Els usos previstos són la confecció d'etiquetes per fer el pagament i la confecció de distintius per justificar el pagament. Relacionat amb el fitxer de diaris d'ingressos.

Persones i col·lectius afectats o obligats a subministrar les dades: empreses que tenen màquines d'atzar.

Procediment de recollida de dades: les dades s'obtenen del Departament de Governació i directament del col·lectiu afectat.

Estructura bàsica i tipus de dades de caràcter personal: Nom del titular. Nom de l'empresa. NIF del titular. NIF de l'empresa. Adreça de l'empresa. Codi de l'empresa. Data d'alta. Nom de la màquina. Codi de fabricació. Número de permís. Província del permís. Dígit del permís. Tipus de permís. Número de registre. Número de sèrie. Tipus de moviment. Data d'autorització. Data de baixa. Data de fabricació. Data guia. Registres i referències interns.

Cessions de dades previstes: no hi ha cessions de dades.

Òrgan administratiu responsable: director general de Tributs.

Unitats administratives per exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació: Direcció General de Tributs, Fontanella, 6-8, 08010 Barcelona.

Nom del fitxer: fitxer de defuncions.

Finalitat i usos previstos: la finalitat d'aquesta aplicació és la inspecció tributària, i l'ús previst la confrontació de la informació que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR