ORDRE ECO/12/2011, de 25 de gener, per la qual s'autoritza l'adscripció de l'IDEC Escola d'Estudis Superiors a la Universitat Pompeu Fabra i s'hi implanta l'estudi universitari oficial de màster en polítiques públiques i socials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/12/2011, de 25 de gener, per la qual s'autoritza l'adscripció de l'IDEC Escola d'Estudis Superiors a la Universitat Pompeu Fabra i s'hi implanta l'estudi universitari oficial de màster en polítiques públiques i socials.

La Fundació Privada Institut d'Educació Contínua va néixer l'any 1993, i la Universitat Pompeu Fabra va ser una de les entitats fundadores. D'entre els seus objectius inclosos als estatuts, destaquen la formació de persones tècniques i professionals, especialment, entre les persones titulades universitàries i la col·laboració amb la Universitat Pompeu Fabra en tasques de docència, mitjançant la programació i l'organització d'estudis de formació de postgrau o complementaris als estudis conduents a títols oficials d'aquesta universitat.

La consolidació de l'espai europeu d'educació superior (EEES) permet potenciar la qualitat i la competitivitat internacional de l'educació superior a Europa, i possibilita un augment de la mobilitat i de l'ocupació dels titulats i les titulades universitaris europeus. En aquest context, el Patronat de la Fundació Privada Institut d'Educació Contínua va acordar la creació de l'IDEC Escola d'Estudis Superiors, amb la finalitat de poder impartir ensenyaments conduents a l'obtenció de títols de caràcter oficial.

La programació universitària de Catalunya per al curs acadèmic 2010-2011, aprovada per la Resolució de 13 de desembre de 2010, inclou l'estudi del màster en polítiques públiques i socials a l'IDEC Escola d'Estudis Superiors.

De conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior; el Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, modificat pel Reial decret 861/2010, de 2 de juliol; el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, de creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris i l'Acord GOV/203/2010, de 9 de novembre, pel qual s'aprova la modificació dels Estatuts de la Universitat Pompeu Fabra i es disposa la publicació del seu text íntegre, a proposta del Consell de Govern i amb l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra,

Ordeno:

Article 1

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR