ORDRE IUE/55/2009, d'11 de febrer, per la qual s'autoritza el canvi d'emplaçament i l'increment de places del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/55/2009, d'11 de febrer, per la qual s'autoritza el canvi d'emplaçament i l'increment de places del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC).

El centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC) va ser autoritzat a impartir els estudis conduents a l'obtenció dels títols de bachelor en ciències comercials i màster en direcció d'empreses, en el marc del conveni signat amb el Groupe École Supérieure de Toulouse, per Resolució de 6 d'octubre de 1997 (DOGC núm. 2497, de 17.10.1997), d'acord amb l'article 19 del Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres estrangers.

Aquesta autorització facultava el centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC) per impartir estudis a la seu del carrer Francesc Cambó, núm. 10, de Barcelona, amb una capacitat de 185 estudiants en presència simultània.

Atès que s'ha produït un canvi en l'emplaçament del centre esmentat, el qual ha estat comunicat per la persona titular del centre, i atès que aquesta circumstància afecta les condicions que van motivar l'autorització del centre, és procedent autoritzar aquesta modificació.

Per tot això, d'acord amb allò que estableixen la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya, la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i la disposició addicional tercera del Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres estrangers, ampliat pel Reial decret 485/1995, de 7 d'abril, i a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article 1

S'autoritza el canvi d'emplaçament del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC) al carrer de Trafalgar, núm. 10, de Barcelona, i l'increment de places a 250 estudiants en presència...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR