ORDRE ECO/327/2011, de 15 de novembre, per la qual s'autoritza l'increment de places del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/327/2011, de 15 de novembre, per la qual s'autoritza l'increment de places del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC).

Per la Resolució de 6 d'octubre de 1997, el centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC) va ser autoritzat per impartir els estudis conduents a l'obtenció dels títols de bachelor en ciències comercials i màster en direcció d'empreses, en el marc del conveni signat amb el Groupe École Supérieure de Toulouse, d'acord amb l'article 19 del Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres estrangers.

Mitjançant l'Ordre IUE/55/2009, d'11 de febrer, per la qual s'autoritza el canvi d'emplaçament i l'increment de places del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC), es va autoritzar el centre ESEC per impartir estudis a la seu del carrer Trafalgar, núm. 10, de Barcelona, amb una capacitat màxima de 250 estudiants, en presència simultània.

El centre ESEC ha sol·licitat, a través de la persona titular del centre, una ampliació de places, mitjançant la dotació d'unes instal·lacions complementàries a les esmentades. Aquestes noves instal·lacions, situades al carrer Bailén, número 78-82, de Barcelona, tenen una capacitat màxima de 181 estudiants, en presència simultània. Atès que aquesta circumstància afecta les condicions que van motivar l'autorització del centre, és procedent autoritzar aquesta modificació.

Per tot això, d'acord amb el que estableix la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i la disposició addicional tercera del Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres estrangers,

Ordeno:

Article 1

S'autoritza l'increment de places de 250 estudiants a 431 estudiants, en presència simultània, al centre Escuela Superior Europea de Comercio...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR