RESOLUCIÓ ECF/386/2008, de 16 de gener, d'autorització administrativa i aprovació del projecte d'execució d'una instal·lació elèctrica (exp. 04/18237).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

ECF/386/2008, de 16 de gener, d'autorització administrativa i aprovació del projecte d'execució d'una instal·lació elèctrica (exp. 04/18237).

L'empresa Endesa Distribución Eléctrica, SL, amb domicili social a l'av. Paral·lel, 51, Barcelona, ha sol·licitat davant el Departament de Treball i Indústria l'autorització administrativa i l'aprovació del Projecte d'execució de l'adequació línia aèria 66 kV a 220 kV de la línia SE Mas Figueres-SE Palau, als termes municipals de Terrassa, Sabadell, Castellar del Vallès, Polinyà, Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental).

L'empresa Endesa Distribución Eléctrica, SL, durant la tramitació de l'expedient aporta l'acord entre ella i l'empresa Red Eléctrica de España, SA, per tal que l'autorització administrativa corresponent a l'esmentada instal·lació sigui atorgada a nom de Red Eléctrica de España, SA.

En data 7 de juny de 2006, l'empresa Endesa Distribución Eléctrica, SL, aporta l'estudi d'impacte ambiental i una còpia de l'escrit de tramesa al Departament de Medi Ambient pel seu tràmit d'avaluació d'impacte ambiental.

En compliment dels tràmits que estableixen l'article 6 del Decret 351/1987, de 23 de novembre, pel qual es determinen els procediments administratius aplicables a les instal·lacions elèctriques, i el títol 7 del Reial decret 1955/2000, d'1 de desembre, pel qual es regulen les activitats de transport, distribució, comercialització, subministrament i procediments d'autorització d'instal·lacions d'energia elèctrica; l'article 3 del Decret 114/1988, de 7 d'abril, d'avaluació d'impacte ambiental, i la Llei 6/2001, de 8 de maig, de modificació del Reial decret legislatiu 1302/1986, de 28 de juny, d'avaluació d'impacte ambiental, la sol·licitud esmentada ha estat sotmesa a un període d'informació pública mitjançant els Anuncis publicats als DOGC núm. 4231 i 4760, de 4.10.2004 i 14.11.2006, respectivament. En data 24 d'abril de 2007, el sol·licitant presenta un document complementari a l'estudi d'impacte ambiental que es va sotmetre a informació pública mitjançant anunci publicat en el DOGC núm. 4884, de 16.5.2007.

Així mateix, d'acord amb el que preveu l'article 127 del Reial decret 1955/2000, d'1 de desembre, es va sol·licitar un informe als ajuntaments de Palau-solità i Plegamans, Sabadell, Castellar del Vallès, a l'Agència Catalana de l'Aigua, l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (ADIF), la Diputació de Barcelona, Red Eléctrica de España, SA, Telefónica, i la Direcció General de Carreteres, tots ells han presentat informe amb condicionats, que han estat acceptats per l'empresa peticionaria; a l'Ajuntament de Polinyà que prèvia reiteració no s'ha manifestat, per la qual cosa s'entén la seva conformitat al projecte. Pel que fa a l'Ajuntament de Terrassa requereix a l'empresa peticionaria la formulació d'un Pla especial urbanístic, segons les Normes urbanístiques del Pla d'ordenació urbanística municipal, el qual ja va ser tramitat per l'empresa peticionària.

Vista la declaració d'impacte ambiental amb carácter favorable emesa per la Ponència Ambiental de la Direcció General de Qualitat Ambiental, en la sessió celebrada el 4 de desembre de 2007, al projecte presentat de l'esmentada línia;

D'acord amb el que disposa l'article 3, apartat 3.c), de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR