ORDRE PRE/270/2006, de 19 de maig, de modificació de l'Ordre de 18 de maig de 2001, d'establiment de normes per a la sol·licitud d'avals i préstecs directes per finançar inversions en matèria d'assistència social.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/270/2006, de 19 de maig, de modificació de l'Ordre de 18 de maig de 2001, d'establiment de normes per a la sol·licitud d'avals i préstecs directes per finançar inversions en matèria d'assistència social.

L'Ordre de 18 de maig de 2001, d'establiment de normes per a la sol·licitud d'avals i préstecs directes per finançar inversions en matèria d'assistència social, regula el procediment per a la concessió de les esmentades operacions de crèdit per part de l'Institut Català de Finances a entitats que treballen dins de l'àmbit d'actuació de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials. L'esmentada Ordre desplega el que han vingut establint les diferents lleis de pressupostos anuals de la Generalitat en relació amb els avals esmentats i ho fa extensiu als préstecs directes.

Tanmateix, la Llei 20/2005, de 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2006, ja no dóna un tractament diferenciat als avals que l'Institut Català de Finances pot concedir a les entitats de serveis socials, com sí que feien les lleis de pressupostos anteriors.

Així mateix, el Decret 177/2005, de 30 d'agost, de reestructuració de la Direcció General de Pressupostos i Tresor estableix les funcions de l'esmentada Direcció General, entre les quals no hi ha la d'informar els préstecs i avals de l'Institut Català de Finances.

D'acord amb el que disposen els articles 12 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i a proposta conjunta del conseller d'Economia i Finances i de la consellera de Benestar i Família,

Ordeno:

Article únic
  1. Es modifica l'article 1 de l'Ordre de 18 de maig de 2001, d'establiment de normes per a la sol·licitud d'avals i préstecs directes per finançar inversions en matèria d'assistència social (DOGC núm. 3400, de 31.5.2001), que queda redactat de la manera següent:

    "Correspon a l'Institut Català de Finances l'atorgament de préstecs i avals d'acord amb els imports que estableixen els seus òrgans de govern i dins dels límits establerts a la seva llei reguladora i la resta de normativa de referència."

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR