ORDRE REP/288/2006, de 6 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la participació ciutadana en la millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial i s'obre convocatòria pública per a l'any 2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

REP/288/2006, de 6 de juny, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions destinades a la participació ciutadana en la millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial i s'obre convocatòria pública per a l'any 2006.

Segons l'article 3.3 del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, correspon al Departament de Relacions Institucionals i Participació la promoció de la participació social.

Vist el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

Vist el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, amb els informes previs de l'Assessoria Jurídica i de la Intervenció Delegada,

Ordeno:

Article 1

Aprovar les bases reguladores d'aquesta convocatòria que figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Fer pública la convocatòria de subvencions als ajuntaments per promoure la participació ciutadana en la rehabilitació i la promoció específica de barris i àrees urbanes.

Article 3

El termini de presentació de sol·licituds començarà a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC i finalitzarà el dia 12 de juliol de 2006.

Article 4

Aquesta convocatòria es finançarà amb càrrec a la posició pressupostària RP01D/460000100/1310 del pressupost del Departament de Relacions Institucionals i Participació per al 2006. La quantia màxima total que es destinarà a aquestes subvencions serà de 200.000 euros.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 6 de juny de 2006

Joan Saura i Laporta

Conseller de Relacions Institucionals

i Participació

Annex

Bases reguladores de les subvencions

.1 Objecte

L'objecte de les subvencions és donar suport als ajuntaments que siguin beneficiaris dels ajuts que estableix la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial, i el Decret 369/2004, de 7 de setembre, pel qual es desplega la Llei esmentada, en tot allò referent al procés de participació ciutadana contingut al projecte d'intervenció integral.

.2 Beneficiaris

Poden ser beneficiaris d'aquestes subvencions els ajuntaments als quals se'ls hagin atorgat els ajuts previstos a la Resolució PTO/217/2006, de 8 de febrer, de convocatòria per a l'atorgament dels ajuts que estableix la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial, i el Decret 369/2004, de 7 de setembre, pel qual es desplega la Llei esmentada.

.3 Actuacions i àmbits funcionals de la convocatòria

3.1 Despeses que poden formar part del projecte

  1. Personal especialment contractat per al desenvolupament del projecte fins al 100% del seu cost.

  2. Imputació de les despeses del personal propi destinat al projecte d'un màxim del 25% del cost del projecte. Només s'admet com a personal propi aquell específicament destinat al projecte. No es considera dins d'aquest concepte la imputació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR