ACORD GOV/83/2007, de 5 de juny, pel qual es declara l'ocupació urgent dels béns afectats d'expropiació per les obres del Projecte MB06134, 'Millora local. Millora de nus. Millora de l'enllaç de Mataró nord amb la carretera BV-5031. carretera C-32, PK 102,700. Tram: Mataró'.

SecciónDiversos
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/83/2007, de 5 de juny, pel qual es declara l'ocupació urgent dels béns afectats d'expropiació per les obres del Projecte MB06134, .Millora local. Millora de nus. Millora de l'enllaç de Mataró nord amb la carretera BV-5031. carretera C-32, PK 102,700. Tram: Mataró..

El Projecte MB06134, .Millora local. Millora de nus. Millora de l'enllaç de Mataró nord amb la carretera BV-5031. carretera C-32, PK 102,700. Tram: Mataró., comarca del Maresme, va ser aprovat el 12 d'abril de 2007 per la Direcció General de Carreteres.

L'aprovació del Projecte per l'Administració porta implícita la declaració d'utilitat pública i la necessitat d'ocupació dels béns i els drets afectats.

El tram que és objecte de millora en aquest Projecte consisteix en l'enllaç de l'autopista C-32 situat al PK 102+700 que connecta amb la població de Mataró i la carretera BV-5031.

La cobertura actual d'enllaços de la variant de Mataró per als moviments en direcció Barcelona és clarament insuficient i descompensada en relació amb els que disposa per als moviments en direcció Girona, especialment si és té en compte que existeix un nivell molt superior de trànsit en sentit Barcelona.

Per altra part, la situació descrita comporta un increment de circulació de vehicles important, especialment pesants, per les principals vies urbanes del nord de Mataró que produeix greus congestions, especialment a l'avinguda Europa, que actualment s'utilitza per accedir als diferents polígons industrials. Així mateix, aquesta saturació de trànsit comporta situacions de perill per a la seguretat viària i problemes de contaminació, tant acústica com de emissió de gasos.

Per tot això és necessari completar l'enllaç Mataró nord actual. El Projecte s'ha concebut com a una primera fase d'execució urgent compatible amb la futura execució de les calçades laterals de l'autopista C-32 en aquest tram.

Per tot això, es fa urgent i necessària l'obra projectada, que solucionarà la problemàtica exposada mitjançant la construcció de l'enllaç esmentat així com la inclusió d'altres mesures de millora de la seguretat viària. Per les seves característiques, l'execució d'aquest Projecte comportarà una millora substancial de la xarxa viària per al trànsit rodat i, conseqüentment per a la seguretat dels usuaris.

D'acord amb la redacció actual de l'article 52 de la Llei d'expropiació forçosa, s'ha efectuat la retenció corresponent del crèdit de l'import previst per al pagament del preu just dels béns i els drets...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR