ORDRE ECO/48/2011, de 31 de març, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a la concessió de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la University of Colorado at Boulder per realitzar estudis de màster o doctorat en l'àmbit de la bioenginyeria (BBC).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/48/2011, de 31 de març, per la qual s'aproven les bases i s'obre la convocatòria per a la concessió de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la University of Colorado at Boulder per realitzar estudis de màster o doctorat en l'àmbit de la bioenginyeria (BBC).

El programa de beques Balsells-Generalitat de Catalunya amb la University of Colorado at Boulder té el seu origen en el programa desenvolupat en col·laboració amb la University of California, Irvine, que es va iniciar l'any 1996 per iniciativa de Pere Balsells, empresari català establert a Califòrnia. Atès el resultat satisfactori i el gran interès a continuar la cooperació entre el Balsells Fellowship Fund i la Generalitat de Catalunya, l'any 2009 Pere Balsells va presentar una proposta per establir un nou programa de beques, aquesta vegada amb la University of Colorado at Boulder, en l'àmbit de la bioenginyeria. Per aquest motiu, a finals d'any es va signar un conveni entre el llavors Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, el Balsells Fellowship Fund i la University of Colorado at Boulder que articula aquest nou programa, cofinançat per la Secretaria d'Universitats i Recerca, la University of Colorado at Boulder i el Balsells Fellowship Fund, fons creat mitjançant una donació de Pere Balsells.

D'altra banda, aquest nou programa de beques s'inscriu en els reptes plantejats en el Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI) signat l'any 2008, concretament, en el Repte 4, Internacionalitzar.

De conformitat amb el que disposen el capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en relació amb el règim jurídic de les subvencions i transferències de la Generalitat de Catalunya; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el seu Reglament, i la resta de la normativa aplicable,

Ordeno:

Article 1

Aprovar la convocatòria de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya a la University of Colorado at Boulder per realitzar estudis de màster o doctorat en l'àmbit de la bioenginyeria i les bases de la qual figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Aquesta convocatòria es regula per les bases que es detallen a l'annex d'aquesta Ordre, d'acord amb el que estableixen l'article 92.4 del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el seu Reglament, i la resta de normativa aplicable.

Article 3

L'import global màxim destinat a aquesta convocatòria és 48.811,87 euros (equivalent a un màxim de 64.500,00 dòlars EUA) per al cofinançament de les beques de màster o doctorat, a més dels ajuts complementaris per a desplaçament dels quals es farà càrrec íntegrament la Secretaria d'Universitats i Recerca. Aquesta quantitat anirà a càrrec de la partida pressupostària IU0421D/490000100/5710 del pressupost prorrogat de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2011.

Disposició final

Aquesta Ordre, que exhaureix la via administrativa, pot ser objecte de recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Economia i Coneixement en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la seva publicació al DOGC, d'acord amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, o directament de recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, de conformitat amb l'article 46 en relació amb l'article 10 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 31 de març de 2011

Andreu Mas-Colell

Conseller d'Economia i Coneixement

Annex

Bases reguladores de la convocatòria de les beques Balsells-Generalitat de Catalunya a la University of Colorado at Boulder per realitzar estudis de màster o doctorat en l'àmbit de la bioenginyeria.

D'acord amb el Conveni signat, i sempre que hi hagi disponibilitat pressupostària, cada any s'atorgaran tres noves beques per fer estudis de màster o doctorat.

Les beques per al màster seran per dos anys i seran finançades durant el primer any per les tres parts signatàries del conveni, a parts iguals, i el segon any seran finançades exclusivament per la University of Colorado at Boulder.

Les beques per realitzar estudis de doctorat seran per tres anys, i seran finançades durant el primer any per les tres parts signatàries del conveni, a parts iguals, i el segon any seran finançades exclusivament de la University of Colorado at Boulder. Per al tercer any, seran novament finançades per les 3 parts signatàries del conveni i els beneficiaris hauran de presentar una sol·licitud amb un informe del treball portat a terme per tal d'obtenir el finançament per al darrer any.

A més, el primer any s'atorgarà a cadascun dels beneficiaris un ajut complementari per a desplaçament que serà finançat integrament per la Secretaria d'Universitats i Recerca.

—1 Objecte

Atorgar tres beques per realitzar estudis de màster o doctorat en l'àmbit de la bioenginyeria al College of Engineering and Applied Science (CEAS) de la University of Colorado at Boulder per al curs 2011-2012.

—2 Persones beneficiàries i requisits

2.1 Persones beneficiàries: podran ser persones beneficiàries aquelles que resideixin a Catalunya i que disposin d'un títol universitari obtingut...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR