DECRET de l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu, de publicació de la normativa corresponent al text refós del Pla parcial de la urbanització Ducat del Montseny de Sant Feliu de Buixalleu.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu, de publicació de la normativa corresponent al text refós del Pla parcial de la urbanització Ducat del Montseny de Sant Feliu de Buixalleu.

DECRET NÚM. 755

PUBLICACIÓ DE LA NORMATIVA CORRESPONENT AL TEXT REFÓS DEL PLA PARCIAL DE LA URBANITZACIÓ DUCAT DEL MONTSENY DE SANT FELIU DE BUIXALLEU.

  1. - Vist que el Text Refós del Pla Parcial de la urbanització "Ducat del Montseny" de Sant Feliu de Buixalleu, va ésser aprovat definitivament per la Comissió d'Urbanisme de Girona en la sessió de data 22 de novembre de 2000.

  2. - Atès que la Disposició Transitòria Vuitena del Decret Legislatiu 1/2005, de 26 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, preveu en relació amb la publicació de les normes urbanístiques d'instruments de planejament aprovats entre l'entrada en vigor de la Llei 7/1985 i la de la Llei 2/2002, o d'instruments en tràmit que no han estat publicades, el que seguidament es transcriu:

    "Vuitena

    Publicació de les normes urbanístiques d'instruments de planejament aprovats entre l'entrada en vigor de la Llei 7/1985 i la de la Llei 2/2002 o d'instruments en tràmit que no han estat publicades

  3. Les normes urbanístiques de les figures de planejament aprovades definitivament per l'Administració de la Generalitat entre l'entrada en vigor de la Llei 7/1985, del 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i la de la Llei 2/2002 que no hagin estat publicades en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o en el Butlletí Oficial de la província corresponent, han d'ésser publicades amb motiu de llur modificació o de la tramitació d'instruments de planejament urbanístic derivat o de gestió urbanística. A aquest efecte, als expedients de modificació s'ha d'acompanyar el text refós complet de la normativa aplicable, que ha d'ésser publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l'acord d'aprovació definitiva de la modificació. Aquesta exigència és aplicable també als expedients de modificació en tràmit que encara no hagin estat aprovats definitivament.

  4. Abans d'acordar l'aprovació inicial dels instruments de planejament urbanístic derivat i de gestió urbanística formulats a partir de l'entrada en vigor de la Llei 10/2004, s'han de publicar les normes urbanístiques de l'instrument o els instruments de planejament que desenvolupin. L'ajuntament, sempre que les normes urbanístiques no hagin estat modificades posteriorment, les pot publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, prenent com a base el document diligenciat d'aprovació definitiva. Altrament, l'ajuntament ha d'elaborar un text articulat que refongui aquestes modificacions i l'ha de trametre a l'Administració de la Generalitat per tal que sigui verificat per l'òrgan que va aprovar definitivament l'expedient, el qual n'ha d'ordenar la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

  5. Abans d'acordar l'aprovació definitiva dels instruments de planejament urbanístic derivat i de gestió urbanística que estiguin en tràmit en el moment de l'entrada en vigor d'aquesta Llei, s'han de publicar les normes urbanístiques de l'instrument o els instruments de planejament que desenvolupin si no han estat publicades abans.

  6. Els ajuntaments, sens perjudici del que estableixen els apartats 1, 2 i 3, poden publicar en tot moment en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les normes urbanístiques d'instruments de planejament urbanístic aprovats definitivament durant el període a què fa referència l'apartat 1, sempre que no s'hagin de refondre com a conseqüència de modificacions posteriors.

  7. Els edictes de publicació de les normes urbanístiques a què fan referència els apartats de l'1 al 4 han d'identificar els acords d'aprovació definitiva d'aquestes normes i el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en què aquests acords han estat publicats.

  8. La publicació en un diari oficial, per l'Administració de la Generalitat o per l'ajuntament competent, de les normes urbanístiques de les figures de planejament urbanístic aprovades definitivament per l'Administració de la Generalitat abans de l'entrada en vigor de la Llei 2/2002 valida la tramitació i l'aprovació de les disposicions i els actes d'aplicació que s'hagin dictat a l'empara de llur aprovació definitiva, ja que la manca de publicació prèvia de les disposicions esmentades únicament comporta, si escau, llur anul·labilitat. Aquest mateix efecte de validació té la publicació de normes urbanístiques en un diari oficial abans de l'entrada en vigor de la present Llei

  9. El cost de la publicació de la normativa dels plans aprovats definitivament per l'Administració de la Generalitat que, en virtut de les determinacions d'aquesta disposició, efectuïn els ajuntaments és a càrrec de l'Administració de la Generalitat."

  10. - Atès que s'acompanya com ANNEX NÚM. 1 d'aquest decret la normativa corresponent a l'instrument de planejament que seguidament es transcriu:

    . Text Refós del Pla Parcial de la urbanització "Ducat del Montseny" de Sant Feliu de Buixalleu.

    , que no ha sofert modificacions des de la data de la seva aprovació definitiva.

    RESOLC:

    Primer. Ordenar la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de les normes urbanístiques de l'instrument de planejament que seguidament es transcriu:

    . Normativa corresponent al Text Refós del Pla Parcial de la urbanització "Ducat del Montseny" de Sant Feliu de Buixalleu, aprovada definitivament per la Comissió d'Urbanisme de Girona en data 22 de novembre de 2000, que s'acompanya com ANNEX NÚM. 1 d'aquest decret.

    Segon. Demanar a l'Administració de la Generalitat de Catalunya que, en virtut del que disposa l'apartat setè de la Disposició Transitòria Vuitena del Decret 1/2005, de 26 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme, es faci càrrec del cost de la publicació de la normativa relacionada en l'apartat primer d'aquest decret.

    Tercer. Notificar aquest decret als Serveis Territorials de Girona de la Direcció General d'Urbanisme, als efectes previstos en la Disposició Transitòria Vuitena del Decret 1/2005, de 26 de juliol, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'urbanisme.

    Així ho mana i signa l'Alcalde a la Secretària a Sant Feliu de Buixalleu, nou d'octubre de dos mil sis.

    Sant Feliu de Buixalleu, 9 d'octubre de 2006

    L'alcalde, signatura il·legible

    La secretària, signatura il·legible

    TEXT REFÓS DEL PLA PARCIAL DEL DUCAT DEL MONTSENY

    El Text Refós del Pla Parcial de la urbanització "Ducat del Montseny" de Sant Feliu de Buixalleu, aprovat definitivament per la Comissió d'Urbanisme de Girona en data 22 de novembre de 2000, preveia les següents normes urbanístiques:

    CAPÍTOL V

    NORMES URBANÍSTIQUES

    ÀMBIT D'APLICACIÓ

    En tot l'àmbit del Pla Parcial «Ducat del Montseny», en el terme Municipal de Sant Feliu de Buixalleu són d'aplicació amb caràcter general la Reglamentació del Sòl Urbà pel que fa a disposicions generals que determini el Capítol II de les Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Buixalleu.

    Pel que fa a l'ordenació del sòl i edificació en el territori comprès dins dels límits del Pla Parcial Ducat del Montseny, serà d'aplicació la normativa específica que a continuació es desenvolupa.

    En defecte o complement del que s'estableix en les presents Normes, les definicions i interpretacions dels termes utilitzats, seran establertes pels Serveis Tècnics Municipals i en tot cas, per La Comissió Provincial d'Urbanisme de Girona.

    La present normativa té vigència indefinida i només podrà ser variada mitjançant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR