ORDRE EDC/241/2004, de 9 de juliol, per la qual s'estableix el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació de persones adultes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE EDC/241/2004, de 9 de juliol, per la qual s'estableix el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació de persones adultes.

Atesa la proposta de la Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent relativa a la necessitat de regular el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació de persones adultes, un cop realitzat el tràmit sindical corresponent, i en ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte establir el calendari de les activitats formatives en els centres i les aules de formació de persones adultes públics i privats autoritzats per al curs 2004-2005.

Article 2

Calendari

2.1 El personal docent dels centres i les aules de formació de persones adultes iniciarà les activitats el dia 1 de setembre de 2004 i les finalitzarà el dia 30 de juny de 2005.

2.2 Des del primer dia hàbil del mes de setembre fins a l'inicide les activitats docents, el personal docent realitzarà les activitats de seguiment, informació, inscripció de l'alumnat, tasques específiques de programació i d'organització general del curs, i les entrevistes personals a l'alumnat, convalidacions, si escau, i avaluacions inicials que permetin elaborar els itineraris formatius.

2.3 Les activitats docents començaran el 20 de setembre de 2004 i s'acabaran el 22 de juny de 2005.

2.4 Un cop acabades les activitats docents i fins a l'últim diahàbil del mes de juny, es realitzaran les activitats d'avaluació final, de revisió del curs, d'elaboració de la memòria i de programació de l'oferta formativa per al curs següent.

Article 3

Horari lectiu

3.1 Dins dels ensenyaments inicials per apersones adultes, l'horari lectiu per a l'alumnat que cursi els ensenyaments corresponents al cicle de formació instrumental serà d'una hora i mitja a dues hores de classe diària de dilluns a divendres, ambdós inclosos, per als dos primers nivells, i de dues hores a dues hores i mitja per al tercer nivell.

3.2 Quant a la resta d'ensenyaments inicials per a persones adultes, els quals inclouen l'oferta formativa següent: curs de llengua oral, curs de llengua escrita, iniciació a la informàticai iniciació a una llengua estrangera, el nombre d'hores serà l'equivalent a 60 hores lectives, impartides d'acord amb les característiques i les necessitats de cada grup, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR