ORDRE ENS/294/2013, de 20 de novembre, per la qual s'actualitza la taula de titulacions que capaciten per impartir les àrees i matèries curriculars corresponents a l'especialitat, als efectes de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent i s'autoritza la publicació al web del Departament d'Ensenyament.

SecciónCàrrecs i Personal
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

D’acord amb la disposició final segona del Decret 133/2001, de 29 de maig, sobre la regulació de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent, correspon a la consellera d’Ensenyament modificar mitjançant ordre la taula de titulacions que capaciten per impartir les àrees i matèries curriculars corresponents a l’especialitat, que consten a l’annex de l’esmentat Decret.

D’altra banda, per tal de facilitar i agilitar l’accés dels interessats a la informació, i amb l’objecte de mantenir permanentment actualitzats els continguts de la taula de titulacions indicada, en endavant es farà una revisió trimestral i, en cas que sigui necessària l’actualització, se’n donarà publicitat al web del Departament d’Ensenyament.

En conseqüència,

Ordeno:

Article 1

L’actualització de la taula de titulacions que capaciten per impartir les àrees i matèries curriculars corresponents a l’especialitat, als efectes de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent, que consta a l’annex del Decret 133/2001, de 29 de maig, sobre la regulació de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent.

Article 2

La publicació de l’actualització de la taula de titulacions en el web del Departament d’Ensenyament, a l’adreça http://www.gencat.cat/ensenyament (“Borsa de treball de personal docent”).

Article 3

La taula de titulacions es revisarà trimestralment i s’actualitzarà, si escau, cada curs escolar immediatament abans d’obrir els terminis de consulta i modificació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR